Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Tratamente complexe a cocoașei văduve la clinica Estetic-Sana

Tratamente complexe a cocoașei văduve la clinica Estetic-Sana

Cocoașa văduvei (cocoașa de bizon, lipomatoza locală) reprezintă o protuberanță, un depozit local cu depuneri de grăsime în regiunea cervicală, ce afectează în mod negativ aspectul, dar și frecvent duce la tulburări circulatorii, compresie a vaselor și nervilor.
 
Lipodistrofia locală poate să apară la femeile după 30 ani, și în mod special după intrarea în menopauză. Cel mai des suferă persoanele, care duc stilul de viață inactiv și sedentar. Însă, uneori apariția lipomatozei cervicale este în rezultatul unor probleme metabolice, de dezvoltare cu predispoziție genetică, a unei boli degenerative, cum ar fi artrita coloanei vertebrale. Deformația ușoară implică puține probleme medicale.
În cazurile severe, în urma tulburărilor circulatorii se atestă rigiditate și redoare în regiunea cervicală, vertij, cefalee, vedere încețoșată, grețuri, amorțirea membrelor superioare, furnicături în degete etc.

Metode de tratament a cocoașei

Pentru a preveni dezvoltarea cocoașei trebuie să fim în mod constant într-o formă fizică bună. Un tratament complet și calificat poate fi prescris după precizarea cauzei și complicațiilor pe care le produce. Există mai multe modalități de tratament: fizioterapie care include cavitație cu ultrasunet, LPG vacuum masaj, criolipoliză; ozonoterapie; injectarea preparatelor cu efect vasodilatator, metabolic și lipoliza injectabilă locală cu efect de biodegradare a grăsimii.

Recomandabil un tratament din 8-10 ședințe, 2-3 ori pe săptămână.

Durata procedurii 30-40 min.

Preț în raport cu tratamentul individual indicat de medic la consultație.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Programează-te acum
1Telefonează și află detalii 069263873
2Program de lucru 9.00 -20.00
3Lucrăm pentru frumusețea DVS din 2005
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă