Împachetari pentru slabit Chisinau centru
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Împachetări

impachetari_anticelulitice_md

V-ati dorit dintotdeauna o siluetă suplă  și o piele netedă și catifelată? Atunci împachetările sunt exact soluția de care aveați nevoie!

Clinica Estetic –Sana vă ofera un spectru larg în materie de împachetări: cu alge marine, ciocolată, uleiuri eterice, nămol. Împachetările cu alge marine pot fi atât reci, cât și fierbinți. Procedurile rezolvă o varietate de probleme: îmbunătățesc drenajul limfatic, înlătură toxinele, scapă de edemarea țesuturilor, restabilesc echilibrul mineralelor, activează microcirculația, sporește elasticitatea pielii, au efect de ardere a grăsimilor, înlătură celulita, vergeturile. Sunt folosite diverse produse cunoscute deja pentru proprietățile lor curative: algele, fitoextracte din mușcată, rozmarin, caștan, lămâie, mentă, uleiuri eterice, carnitină etc. Împachetarea rămâne a fi una din cele mai populare proceduri SPA, folosite de către femei.

Frumusețea corpului nostru este expresia feminității și a atenției pe care i-o acordăm. De aceea, clinica Estetic –Sana îți recomandă diverse împachetări în tratamentele complexe de remodelare corporală, astfel încât celulita sau kilogramele în plus să nu mai fie o problemă pentru tine.

Rasfățați-vă corpul! Oferiți-vă plăcerea de a fi frumoasă!

Preț: 600 lei

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă