Electromiostimulare corporala in Chisinau la pret atractiv
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Miostimulare corp

Clinica Estetic-Sana vă prezintă procedura de miostimulare, care este bazată pe folosirea impulsurilor electrice. Este o procedură sigură și simplă prin care curenții aplicați pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulează mușchii și-i impun să lucreze. Această stimulare crează o cerere uriașă de energie în mușchi. Pentru a satisface această cerere mușchii utilizează grăsimile din împrejurimi ca sursă de energie. Prin stimularea riguroasă și intensivă a musculaturii se obține efect puternic de liftng corporal și tonifiere a pielii.  Astfel, acest tip de tratament poate fi efectuat și de persoanele fără surplus de greutate, dar la care se manifestă lipsa fermității pielii datorată îmbătrînirii organismului, slăbirii bruște sau constituției.

Slăbirea bruscă doar prin diete drastice, sau mai rău, prin cure de foame, fără a antrena musculatura, lasă un aspect total neplăcut al pielii, care va avea nevoie de tonifiere. Folosind doar dieta, reducerea grăsimii poate fi și în zonele în care nu se dorește: sâni, fața, etc. Doar un tratament cu electromiostimulare prezintă avantajul, viindcă slăbirea se produce exact în locurile unde este necesar.

Prin stimulare musculară, se ridică țesuturile cutanate care sunt fixate pe mușchii longitudinali de sub claviculă. Acest lucru permite ridicarea sânilor și chiar creșterea lor în dimensiune.  În cosmetologie miostimularea se află în topul procedurilor în corecția siluetei, precum și ridicarea unui oval îmbătrînit al feței, bustului, îmbunătățirea tonusului general al organizmului, tratamentul celulitei.

Efect:

  • Lifting corporal, facial
  • Tonifierea pielii
  • Slăbirea se produce în locul țintă
  • Limfodrenaj
  • Activează circulația sangvină
  • Lifting al bustului

Siguranță: este o procedură extrem de sigură și neinvazivă, fără efecte secundare sau reacții adverse.

Recomandabil: un program de 10-12 ședințe vă asigură un tratament eficient în redobândirea siluetei visate. Efectele se păstrează în timp, fiind necesară doar o ședință de întreținere lunar.

Tratamente sinergice. Pentru reducere rapidă în cm sunt recomandate pachete de remodelare cu tratamente combinate: miostimulare, cavitație cu ultrasunet, împachetări, masaj LPG cu radiofrecvență, criolipoliză, lipoliză injectabilă.

Beneficiază de o consultație gratuită la medicul nutriționist pentru o siluetă de invidiat!

Preț: 400 lei

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

 

 

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă