Peeling Cosmelan
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Peeling Cosmelan

Peeling Cosmelan

Peeling-ul Cosmelan reprezintă formula ideală creată de laboratorul Mesoestetic în lupta împotriva hiperpigmentațiilor. Este un tratament cunoscut în întreaga lume pentru rezultatele spectaculoase de depigmentare. Principiile active acționează și reglează toate stadiile melanogenezei.

Formula peeling-ului include cei mai activi ingredienți capabili să combată hiperpigmentarea: complex de acizi – azelainic, cojic, fitinic, citric, salicilic, ascorbic; antioxidanți; extracte de plante depigmentante și regenerante.

Dacă se respectă planul de tratament prescris, rezultatul este vizibil și de durată. Se uniformizează culoarea, se îmbunătățește calitatea tenului, vine la pachet și cu un efect de întinerire.

Programul de depigmentare Cosmelan cuprinde tratamente în clinică, urmate 6 luni de aplicare a cremelor acasă, special create pentru depigmentare în formula Cosmelan home pack. Kit-ul cuprinde crema depigmentantă Cosmelan 2, crema hidratantă regenerantă Hydra Vital K și crema protectie solară Melan 130+pigment control cu o combinație unică de filtre fizice și chimice, ce controlează sinteza melaninei.

 Indicații

  • Melasma – pete cauzate de sarcină
  • Hiperpigmentații post inflamatorii, post acne
  • Hiperpigmentații post expunere la soare

La clinica Estetic-Sana găsești soluții potrivite pentru a satisface nevoile tenului tău.

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă