Filler pentru frumusetea mâinilor
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Filleri pentru mâini

Filleri pentru mâini

Clinica Estetic-Sana vine cu o ofertă generoasă pentru clienți în luna martie 2023! Beneficiați de 20% reducere pentru terapia cu acid polilactic în scop de întinerire a mâinilor!

Mâinile trădează vârsta!

 Mâinile, la fel ca fața, gâtul, decolteul, îți trădează vârsta, pe măsură ce anii trec. Din fericire, există remedii care te ajută să încetinești procesul de îmbătrânire.

Hai să redăm tinerețe și frumusețe mâinilor tale! 

Augmentare cu filleri. Beneficii impresionante se pot obține cu ajutorul injecțiilor de frumusețe - filleri dermali. Corecția cu acid polilactic presupune introducerea unui gel cu o consistență adaptată perfect regiunii anatomice tratate, cu proprietăți de stimulare a fibrelor de colagen, în scopul de refacere a excesului tegumentar și a volumului pierdut. Pentru confortul absolut al pacientului, se aplică anterior injectării o cremă anestezică, iar manevra de umplere se efectuează în câteva minute cu canulă atraumatică pentru minimizarea riscurilor de hematoame.

Mâinile sunt mereu expuse soarelui, frigului, vântului, detergenților, apei, dezinfectanților. Iar spre deosebire de faţă, căreea îi acordăm cea mai mare atenţie, mâinile noastre rămân mereu pe ultimul loc, uitând deseori de ele.

Haideţi să le ajutăm şi să le îngrijim. Merită, pentru că şi ele reprezintă cartea noastră de vizită!

 

Oferta valabilă 01-31.03.2023

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă