Tratament păr cu mezoterapie
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Tratament păr cu mezoterapie

Tratament păr cu mezoterapie

Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii: Păr frumos și sănătos cu buget redus!

Profită de reducere – doar în luna iunie 2022 cumperi un abonament  pentru 5 ședințe de mezoterapie și primești gratis consultația medicului triholog cu diagnostic computerizat.

Dacă vă confruntați cu problema căderii părului, știți deja probabil, că un șampon sau un ser nu sunt suficiente pentru restabilirea podoabei capilare.

Pentru a stopa căderea părului și a stimula regenerarea este nevoie de un diagnostic la medicul triholog, care va elucida pricina și va recomanda un plan de tratament pentru a avea cu adevărat rezultate. Un tratament veritabil, sigur și eficient, este mezoterapia scalpului.

Mezoterapia oferă nutrienți esențiali (vasodilatatoare, vitamine, aminoacizi, peptide, oligoelemente, cofermenți, acid hialuronic) pentru foliculii de păr, hidratează, stimulează circulația sangvină și regenerarea părului, transformând părul în unul strălucitor și sănătos. Mezoterapia este indicată atât femeilor cât și bărbaților sau și persoanelor după implant de păr.

Preparatele sunt injectate intradermic prin micro-înțepături la nivelul zonelor afectate, iar substanțele medicamentoase difuzează treptat în aria foliculilor piloși. Cu ajutorul acestui tratament efectuat periodic firele de păr își recapătă densitatea, structura și grosimea, stopează căderea părului. Numărul necesar de ședințe este (apreciat) recomandat de meicul triholog la consultație.

Nu rata șansa de a avea o podoabă capilară de invidiat!

Promoție valabilă doar în perioada 01.06 – 30.06.2022

 

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă