(022) 23-29-62
(069) 26-38-73
MD Chisinau
Alexandru Cel Bun 108/1
×

Machiaj semipermanent

Machiajul semipermanent sau frumusețea ce nu dispare în timp.


Machiajul permanent – este o posibilitate de a schimba imaginea, de a accentua frumuseţea buzelor, ochilor, sprâncenelor sau de a corecta asimetria, de a micşora vizibilitatea unor imperfecțiuni. Pentru femeile ocupate e o oră în plus, economisită din timpul necesar machiajului zilnic, o posibilitate pentru a avea un aspect  ideal chiar și  în timpul ocupaţiilor la sport, saună, bazin.Metoda micropigmentării presupune introducerea pigmenţilor sub piele, astfel machiajul poate rezista  de la 3 până la 5 ani. Pigmenţii folosiţi sunt suspensii antiseptice și hipoalergice, având la bază compuşi din substanţe minerale, organice și glicerină, ce nu provoacă alergii şi se adaptează uşor fiecărui tip de ten. Pigmenţii minerali nu migrează, nu se amestecă cu limfa şi grăsimile pielii, sunt rezistenţi influenţei razelor solare, îşi păstrează culoarea timp mai  îndelungat decât pigmenţii naturali, care sunt nestabili, deseori se dispersează sau îşi schimbă culoarea. Aceleaşi însușiri nesatisfăcătoare le au şi vopselele pe bază de alcool sau apă, deaceea nu le folosim în clinica noastră.   Diversitatea gamei de culori asigură realizarea unui machiaj modern, comod şi rezistent la apă.

Centrul de medicină  estetică  “Estetic-Sana”  vă garantează calitate ireproşabilă, siguranţă în sterilitatea procedurii. Specialistul vă va familiariza despre îngrijirea ulterioară a machiajului.
 
Un machiaj, care durează câţiva ani  – astăzi nu e un vis, ci imaginea reală a visului Dumneavoastra. Daruiti-va aceasta şansă!