(022) 23-29-62
(069) 26-38-73
MD Chisinau
Alexandru Cel Bun 108/1
×

Electroepilare

Electroepilarea - remediu împotriva părului nedorit.

Problema creșterii părului pe corp și față există atât, cât există omenirea. La ora actuală există mai multe posibilități de epilare, dar toate au atât avantaje cât și dezavantaje. Testată în timp electroepilarea rămâne a fi  cea mai efectivă și unica metodă definitivă de înlăturare a părului, care nu are restricții la culoarea sau  grosimea firului de păr, dar rămâne foarte scrupuloasă. Aparatajul modern cu programe computerizate ne dă posibilitate să efectuam procedura epilării cu maxim comfort, precizie și siguranță. 

Centrul de medicină estetică  “Estetic-Sana” vă oferă șansa de a scăpa de părul nedorit pentru totdeauna cu ajutorul aparatului de ultimă generație “Depilprogram Ultrasistem”. Aparatul dispune de toate programele contemporane de electroepilare: termoliză, electroliză, blend, ultrablend, flash, ultraflash, dermotratament. Exactitatea cu care acul – electrod va nimeri în foliculul părului va apărea pe ecranul aparatului și va determina eficacitatea procedurii.

Programul Dermotratament va minimaliza efectul nociv al curentului electric și va micșora timpul de reabilitare, regenerare a țesutului lezat, care este redus pâna la 3-4 zile. Crustele (cojițele) sunt abia vizibile, lipsește riscul de a rămâne cu cicatrici. Procedura se efectueaza cu  ace de aur, pentru a minimaliza iritația pielii.

Daruiți-va șansa de a scăpa de complexul părului nedorit!

Preț—6 lei per 1 minut