(022) 23-29-62
(069) 26-38-73
MD Chisinau
Alexandru Cel Bun 108/1
×

Criolipoliză Criolipoliză

Criolipoliza - un tratament sigur, natural și eficient pentru reducerea localizată a grăsimii.

 
Lipoliză injectabilă Lipoliză injectabilă

Mezoterapia dăruieşte corpului o siluetă de invidiat!

 
Cavitaţie Cavitaţie

Cavitatia reprezinta o alternativa la liposuctia traditionala, chirurgicala, prin care se elimina grasimile localizate in diferite zone ale corpului.

 
 Masaj vacuum LPG  Masaj vacuum LPG

Clinica Estetic-Sana vă prezintă patru tehnologii de vârf integrate într-un singur aparat fantastic Velasmooth, ce are un succes mondial pentru tratamente corporale şi faciale.

 
Miostimulare Miostimulare

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care curentii aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimuleaza muschii si-i impune sa lucreze.

 
Ozonoterapie Ozonoterapie

Ozonoterapia – reprezinta un tratament revolutionar, novator, nemedicamentos cu actiuni vindecatoare remarcabile, cu efecte durabile in timp.

 
Masaj Masaj

Masajul este una dintre cele mai vechi metode traditionale de tratament si profilaxie, de relaxare si reechilibrare psihoemotionala.

 
Împachetări(termosudări) Împachetări(termosudări)

V-ați dorit întotdeauna o siluetă suplă și o piele netedă, catifelată? Atunci împachetările sunt exact soluția de care aveți nevoie!

 
Hidrocolonoterapie Hidrocolonoterapie

Hidrocolonoterapia reprezinta o procedura de purificare generala a organismului prin lavajul intestinului gros pina la cec.