Mezoterapie Mezoterapie

Mezoterapia dăruieşte corpului o siluetă de invidiat!

 
Cavitaţie Cavitaţie

Cavitatia reprezinta o alternativa la liposuctia traditionala, chirurgicala, prin care se elimina grasimile localizate in diferite zone ale corpului.

 
 Masaj vacuum LPG  Masaj vacuum LPG

Clinica Estetic-Sana vă prezintă patru tehnologii de vârf integrate într-un singur aparat fantastic Velasmooth, ce are un succes mondial pentru tratamente corporale şi faciale.

 
Miostimulare Miostimulare

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care curentii aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimuleaza muschii si-i impune sa lucreze.

 
Presoterapie Presoterapie

Presoterapia, sau presomasajul este o procedura pentru lichidarea limfostazei cu ajutorul aparatelor.

 
Ozonoterapie Ozonoterapie

Ozonoterapia – reprezinta un tratament revolutionar, novator, nemedicamentos cu actiuni vindecatoare remarcabile, cu efecte durabile in timp.

 
Lifting al bustului Lifting al bustului

Medicina estetica dispune de diverse posibilitati pentru a obtine o estetica armonioasa a sanilor ca: interventii chirurgicale, diverse tehnici cu aparate, masaje, injectabile.

 
Masaj Masaj

Masajul este una dintre cele mai vechi metode traditionale de tratament si profilaxie, de relaxare si reechilibrare psihoemotionala.

 
Împachetări(termosudări) Împachetări(termosudări)

V-ați dorit întotdeauna o siluetă suplă și o piele netedă, catifelată? Atunci împachetările sunt exact soluția de care aveți nevoie!

 
Hidrocolonoterapie Hidrocolonoterapie

Hidrocolonoterapia reprezinta o procedura de purificare generala a organismului prin lavajul intestinului gros pina la cec.