(022) 23-29-62
(069) 26-38-73
MD Chisinau
Alexandru Cel Bun 108/1
×

Mărire buze

Mărirea buzelor - o necesitate sau un capriciu?

Care ar fi “formula” buzelor ideale?
                
Unul dintre simbolurile cele mai puternice ale frumuseții feminine – buzele s-au aflat întotdeauna în centrul preocupării femenine. De-a lungul anilor idealul de frumusețe al buzelor s-a schimbat de nenumărate ori, atât ca formă cât și volum. Astăzi în vogă sunt buzele senzuale, voluptoase, expresive, machiate, pline de personalitate, naturale. Buzele cuceresc și farmecă, spun lucruri chiar și atunci când ele tac. Puține dintre noi ne-am născut cu buze a la Angelina Jolie, însă e firesc că orice femeie să-și dorească o perfecțiune.
   
Lumea în care trăim se schimbă permanent și rapid, iar imaginea unei femei de succes contează foarte mult. Dorința de a arăta bine a trecut de la lux la necesitate. Fiecare femeie are frumusețea ei, dar atunci când aspectul poate fi îmbunătățit nu trebuie să ezite  folosirea  metodelor estetice  de mărire a buzelor, la care milioane de femei din întreaga lume apelează la ora actuală!

Cea mai inofensivă substanță pentru mărirea buzelor este acidul hyaluronic - produs natural, biodegradabil, care se integrează perfect în structurile pielii. Clinica Estetic-Sana propune cele mai renumite brenduri: Restylane, Juvederm Ultra, Filorga, Teosyal, Stylage…


Efortul este mic iar rezultatul spectaculos. Toată intervenția durează circa 30-40 minute. Recuperarea  este rapidă, edemul dispare după 2-3 zile. Rezultatul obținut este foarte natural.
În urma intervenției buzele sunt mai conturate și mai voluptoase. Aspectul obținut va fi de prospețime și întinerire facială generală. Întregul chip va radia frumusețe, prospețime, voluptate.

Efectul de mărire a buzelor durează între 6-9-10 luni. Durata efectului va depinde de cantitatea injectată, textura tegumentară a persoanei, stilul de viață, deprinderi nocive de a mușca buzele, fumatul, herpes la nivelul buzelor, vârstă, locul injectării și dacă acidul hialuronic este puternic cross-linkat(vâscos), conferindu-i o rezistență mai mare la degradare, ce îi asigură un efect mai îndelungat.

Contraindicații
                       
Augmentarea buzelor prezintă puține riscuri, cu toate acestea ele există și e cazul să li se acorde atenție. Riscurile derivă în special din alegerea substanțelor de umplere, profesionalismul medicului, condițiile sanitare, injectare neargumentată în cazuri contraindicate ca:
•     tulburări de cicatrizare ori tulburări ale țesutului conjunctival;
•     bolile existente active, inclusiv diabetul zaharat pot afecta rezultatul sau pot  majora riscurile;
•     probleme de coagulare;
•     placă dentară excesivă sau abcese;
•     infecție herpetică.

 După augmentare este posibilă apariția unor discrete echimoze la locul de înțepătură sau înroșire.Toate aceste fenomene dispar în  câteva zile. Această procedură este foarte bine  tolerată, deoarece acidul hialuronic de înaltă calitate  injectat nu provoacă alergii sau fenomene de respingere. În cazul injectării produselor permanente și semipermanente riscul apariției complicațiilor crește. O persoană bine informată nu va face o alegere în favoarea acestor produse, chiar dacă ele sunt de durată și puțin costisitoare.

Avantaje

“Noile buze” cu acid hialuronic la palpare au aceeași consistență ca țesuturile fiziologice. Augmentarea buzelor este atât o procedură de îmbunătățire a aspectului acestora, cât și o procedură antiaging, având în vedere că subțierea buzelor (pierderea de volum) reprezintă unul din semnele faciale, vizibile ale îmbătrânirii. Este cea mai simplă procedură de lifting a regiunii din jurul cavității bucale. Reconturarea buzelor asimetrice pentru a îmbunătăți relația dimensională cu celelalte trăsături faciale: nas, dinți, etc.

 Beneficiile emoționale și psihologice ale acestei intervenții sunt creșterea încrederii în sine, o imagine imbunătățită și o mare satisfacție personală. Apelând la acest procedeu va dați șansa de a deveni invidiată, admirată, de a fi în centrul atenției.