(022) 23-29-62
(069) 26-38-73
MD Chisinau
Alexandru Cel Bun 108/1
×

Criolipoliză

Ce este criolipoliza?
 
Criolipoliza este noua inovație în tehnicile de slăbire. Un tratament sigur și ireversibil de eliminare naturală a celulelor grase din organism prin înghețarea lor. Criolipoliza provoacă apoptoza -  proces natural de moarte celulară. Celulele grase îngheață mai rapid decât restul celulelor din organism, se elimină natural fără efecte adverse.
 
Echipamentul inovator pentru criolipoliză, Cryogen, combină 3 terapiicu 2 capete de tratament pentru aplicare simultan (dimensiune 12x6 cm):

1.Vacuum, ce are rolul de a aspira pliul de grăsime (10 nivele de presiune).


2.Criolipoliza, cu rolul de a îngheța celulele adipoase din pliul de grăsime aspirat (temperatura minimă reglabilă între -5 grade și + 5 grade).

3.Laser Soft, ce are rolul de a fragmenta grăsimea întărită, astfel ajutând la maximizarea efectului prin creșterea vitezei de înghețare (8 fascicule de laser soft 640 nm).

Cum se desfășoară ședința?
 
În urma unui singur tratament de criolipoliză de 30 minute, se elimina între 25-30% din celulele adipoase din zona repsectivă. Pot fi tratate 2 zone consecutiv în o ședință. Sunt recomendate individual în raport cu grosimea stratului de grăsime 2-4 ședințe pe aceaș zonă. O sedințăde criolipoliză se poate efectua o dată la 45 de zile.
 
Criolipoliza nu este o procedură dureroasă și nu încarcă ficatul cu grăsimi,deoarece distrugerea celulelor grase și eliminarea lor este graduală. Rezultatele apar după 3 săptămâni.
 
Pe zona supusă tratamentului se aplică  un șervețel special cu gel de protecție, pentru a evita degerături de tegument. Se fixează capetele de tratament. Temperatura zonei scade treptat, dând o senzație ușoară de răceală. Spre sfârșitul ședinței se simt  mici furnicături, care dispar după scurt timp.
 
Contraindicații
 
Sarcină, inflamații acute, cancer, maladii severe ale rinichilor, ficatului, inimii, epilepsie, dermatoze în zona de tratament.
 
Tratamente sinergice
 
Pentru reducere rapidă în cm sunt recomendate pachete de remodelare cu tratamente combinate: criolipoliză, cavitație cu ultrasunet, miostimulare, masaj LPG cu radiofrecvență.
 
 
Efectele de slăbire localizată prin criolipoliză sunt radicale, spectaculoase și foarte rapide. Este o tehnologie eficientădescoperită la Harvard și aprobată de FDA.

Acum și la clinica Estetic-Sana!