(022) 23-29-62
(069) 26-38-73
MD Chisinau
Alexandru Cel Bun 108/1
×

Laser tratament cuperoză

Tratament cu laser a cuperozei, steluțelor vasculare
 
New! Doar în clinica Estetic-Sana - îndepărtarea cuperozei, steluțelor vasculare cu laser Quadro Star PRO Yellow 577 nm de la compania germană Asclepion.
 
Un dispozitiv unic, de ultimă generație, utilizează o lungime de undă de 577 nm cu spectru galben. Știința a demonstrat că, lumina din acest spectru este absorbită intens de vasele dilatate și nu de piele, ceea ce exclude deteriorarea epidermei.
Atunci când un astfel de flux de lumină se emană, este convertit  în căldură și atras de oxihemoglobina din vas. Vasul este sclerozat  și nu permite sângelui să treacă prin el. După procedură pe piele poate apărea o ușoară roșeață, care va dispărea fără urmă în scurt timp.

Principalele avantaje ale tratamentului cu laserul Quadro Star PRO Yellow:

• lungimea de undă galbenă 577 nm este considerată cea mai bună pentru rezolvarea patologiilor vasculare
• laser cu intensitate înaltă, viteză de procesare rapidă și siguranță
• scanerul este integrat în manipulă cu o cameră video, ce face vizibilă componenta roșie a vasului
• fără durere
• nu există riscul de deteriorare a țesuturilor adiacente
• sunt excluse cicatricile, de aceea tratamentul cu laser este folosit pentru a elimina hemangioamele la copii
• tratamentul nu necesită timp de recuperare (reabilitare)

Pentru înlăturarea steluţelor vasculare, a pânzei de păianjen la nivelul feţei, este suficient 1-2 proceduri, deoarece de obicei, calibrul acestor vase nu depăşeşte 1mm. Înlăturarea vaselor cu diametrul >1mm, care se manifestă pe o arie extinsă poate necesita efectuarea a 3-4 proceduri cu interval de 3-4 săptămâni.

Trebuie estimat la justa valoare excepţionalul efect medical şi estetic oferit de laserul Quadro Star PRO Yellow 577 nm de la compania germană Asclepion. Alternativă a acestui tip de tratament cu laser în Republica Moldova nu există.

Scapă rapid de cuperoză! Alege expertul în dermatologie medicală – clinica Estetic-Sana, cu echipamente specializate afectării vasculare!