(022) 23-29-62
(069) 26-38-73
MD Chisinau
Alexandru Cel Bun 108/1
×

3D HIFU lifting

3D HIFU SMAS lifting – noua paradigmă în estetica medicală!

Clinica Estetic-Sana anunță promoția lunii: 3D HIFU SMAS lifting – cu cadou: laser epilare axile de la 01.01 până la 31.01.2019!

Tehnologia HIFU recent revizuită de savanți și perfectată, ne aduce bucuria de a intensifica efectul lifting-ului non chirurgical la nivelul feții, dar și posibilitatea de a lucra cu orice zonă a corpului.
Impulsurile generate de dispozitiv încălzesc selectiv zona interesată provocând termocoagularea la nivelul SMAS – sistemul musculoaponeurotic superficial. Se produce contracția imediată a fibrelor de colagen în diferite straturi ale pielii, cu o retracție ulterioară a lor și stimularea sintezei de colagen nou.
Procesul de formare a unei noi matrice de colagen durează 3-4 luni. Ca urmare apare un efect de lifting natural cu menținere timp de 1-1,5 ani.

Avantajele tehnologiei 3D HIFU SMAS lifting 

- dispozitivul nou 3D HIFU emite ultrasunete Macro si Micro focusate simultan;
- efectuează până la 11 rânduri per trecere, spre deosebire de aparatul care execută 1 linie într-o singură trecere și creează respectiv mult mai multe puncte de coagulare  a colagenului;
- intensifică rezultatul de stimulare a colagenului de 3-4 ori;
- oferă proceduri personalizate de tratament pe anumite zone ale corpului: zona peri-ombilicală, axilă, brațe, abdomen, coapse;
- nu necesită reabilitare;
 
Lifting, fermitate, remodelare, conturare – acum e posibil cu tratamente 3D HIFU oferite de clinica Estetic-Sana.

Din nou pe val cu ultrasunete!

Promoție valabilă între 01 - 31.01.2019