(022) 23-29-62
(069) 26-38-73
MD Chisinau
Alexandru Cel Bun 108/1
×

Certificat cadou

Certificat cadou -  un cadou original pentru cei dragi!
(voucher cadou, gift certificate)
 


Flori?
Bomboane?
Suvenire?
Toate acestea au fost deja…
 
Oferă-le celor dragi ţie un cadou special, care cu siguranţă îi va incânta şi bucura, cumpărând un certificat cadou de la clinica Estetic-Sana.
 
Certificatele  pot fi achizitionate în  valoare de:  300, 500, 1000, 1500 lei.
 

Posesorul certificatului îsi alege procedura la dorinţă din diversitatea serviciilor oferite de clinică pentru faţă, corp sau alte servicii medicale. În cazul în care posesorul cardului alege servicii cu o valoare mai mare, achită diferenţa de preţ, în caz, că e mai mică decât valoarea acestuia, restul de valoare trece în cont pentru alte vizite pînă la expirarea cardului. Pentru certificate corporative - oferte speciale.
Certificatele sunt valabile în decursul unui an.
 
 
 
Ori de cîte ori vreţi să-i surprindeţi sau să-i răsfăţaţi pe cei dragi  cu ocazii speciale, zile de naştere sau sărbători, dar şi angajaţilor sau colaboratorilor Dvs.  certificatul - voucher   este cadoul cel mai potrivit.  Este o modalitate în plus de a le arăta celor apropiaţi atenţia şi grija Dvs. printr-un cadou ce subliniază nevoia de frumos şi relaxare in rutina cotidiană.
 
 Clinica Estetic-Sana vă garantează o ambianţă placută, cu personal discret şi atent totodată, transformarea cadoului Dumneavoastră într-un adevărat răsfăţ pentru cei dragi.