(022) 23-29-62
(069) 26-38-73
MD Chisinau
Alexandru Cel Bun 108/1
×

Opinia specialistului

Cum putem corecta cearcănele? Veronica Munteanu (medic dermatolog) Clinica Estetic-Sana îți oferă un tratament special creat pentru zona delicată a ochilor cu fillerul Teosyal Pure Sense Redensity II Eyes, ce conferă pielii o luminozitate deosebită. Teosyal Redensity II Eyes este unicul produs - filler cu Acid Hialuronic special creat pentru zona sensibilă a ochilor, cu o compoziție unică combinată cu aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine, ce conferă pielii o luminozitate deosebită. Efectele sunt pe termen lung!

 

Laserul elimină cuperoza definitiv din câte ședințe? Covila Artiom (medic chirurg) Cuperoza poate dispărea dacă este tratată cu laserul Quadro Star PRO Yellow 577 nm de la compania germană Asclepion. Pentru înlăturarea cuperozei (pânzei de păianjen ), steluţelor vasculare la nivelul feţei, este suficient 1-2 proceduri, deoarece calibrul acestor vase nu depăşeşte 1mm. Înlăturarea vaselor cu diametrul >1mm, care se manifestă pe o arie extinsă poate necesita efectuarea a 3-4 proceduri cu interval de 3-4 săptămâni. Tratamentul cu laser nu este dureros, nu necesită timp de recuperare. Atunci când fluxul de lumină se emană, este convertit în căldură și atras de oxihemoglobina din vas. Vasul este sclerozat și nu permite sângelui să treacă prin el. Scapă rapid de cuperoză! Alege expertul în dermatologie medicală – clinica Estetic-Sana, cu echipamente specializate afectării vasculare!

 

Cum să aleg care epilare mi se potrivește? Munteanu Diana (medic dermatolog) -Vă oferim toate tipurile de epilare definitivă individual selectate. Alegeți clinica care vă oferă toate posibilitățile de tratament. Doar așa veți fi siguri, că specialistul vă propune tocmai ce vi se potivește. Suntem singurul centru medical, care poate oferi toate tipurile de epilare, inclusiv cu toate tipurile de laser, adaptat nevoilor fiecărui client.
- Alexandrite laser (păr întunecat velus)
- Diode laser (păr întunecat aspru, gros)
- Electroepilare (toate tipurile de ten și păr)

Epilarea cu laser – soluție salvatoare pentru combaterea pilozității! În urma absorbţiei energiei la nivelul foliculului pilos acesta este distrus şi este împiedicată creşterea părului, fără a fi afectată pielea din jur. Se potrivește ideal pentru persoanele cu fototip I-III, respectiv persoanele cu piele deschisă la culoare şi păr întunecat.

Metodă sigură, rapidă, inofensivă, fără lezarea pielii, cu eficiență garantată în combaterea pilozităţii. Recomandabil 6-8 ședințe cu interval de 1 lună. Zona supusă tratamentului cu laser se rade cu 1-2 zile înainte, încât lungimea părului să nu depășească 0,3-0,5 mm.
Dacă nu vi se potrivește epilarea cu Laser nu disperați. Testata in timp electroepilarea ramâne cea mai eficientă și unică metodă definitivă de înlăturare a parului, care nu are restrictii la culoarea tenului și firului de par. Acum cu aparate performante și anestezie, timp de recuperare redus. Daruiți-vă șansa de a scăpa de complexul părului nedorit.

 

Cum pot trata alopecia? Culinici Nadejda (medic triholog) Opțiuni de tratament: Mezoterapie, Ozonoterapie, D'arsanval ...
Medicul va examina starea părului, pielii, anamneza, maladiile concomitente, igiena părului, va efectua diagnosticul computerizat. Dacă va fi necesar se vor indica examene de laborator, consultaţii ale altor specialişti (endocrinolog, ginecolog, internist etc.) Planul individual de tratament este alcătuit în dependentă de cauza, care a provocat alopeţia, însa în linii generale poate cuprinde tratamentul medicamentos, mezoterapie, d’arsenval, crioterapie, lazeroterapie, terapie cu microcurenţi, diferite măşti şi loţiuni pentru uz domiciliar.

La clinica “Estetic-Sana” diagnosticul "alopeţie" nu mai este o sentinţă!