inlaturarea tatuajului cu laser rapid in moldova la pret accesibil
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Laser înlăturare tatuaj

Metoda cea mai nouă şi eficientă pentru înlăturarea tatuajului constă în folosirea laserului de ultimă generaţie Nd: YAG Q- switched 532 nm. Dispozitivul  utilizează energie înaltă focalizată prin emiterea undei laser pentru a descompune în fragmente foarte mici şi a îndepărta pigmentul eficient din piele. Pigmentul negru se înlătură mai uşor, în timp ce culorile mai deschise sunt mult mai dificil de îndepărtat.

Înlăturarea tatuajului cu laserAlegerea specialistului, căruia îi vom încredinţa procedura machiajului semipermanent vă aparţine. Nu uitaţi, că orice greşeală poate necesita mult timp pentru îndepărtare. Va depinde de calificarea şi experienţa specialistului, pigmenţii folosiţi, tehnicile de introducere a pigmentului în piele.

Dar şi atunci când e nevoie să corectăm greşelile, clinica Estetic Sana vine cu soluţii şi vă propune înlăturarea tatuajelor cu un aparat performant de Laser. Deasemenea puteţi înlătura machiajul permanent de pe faţă pentru a-l reînnoi sau pentru a-l modifica.

Recomendabil 3-8 ședințe în raport cu adâncimea la care a fost impregnat pigmentul, calitatea pigmentului, vechimea și nuanța lui cu periodicitatea 1 dată la 30-45 zile.

Durata procedurii 30 min.

Preț în raport cu impulsurile consumate – 1 leu per 1 impuls.

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

 

 

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă