peeling facial cu laser in chisinau la pret accesibil
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Laser peeling

Peeling cu laser pentru un ten curat și luminos

Clinica Estetic-Sana vă oferă alternativa prin întinerirea cu Laser Erbium cu 2 opțiuni: laser fracțional resurfacing și peeling cu laser blând, astfel îndepărtând perspectiva liftingului chirurgical.

Laserul Erbium Yag 2940 nm al companiei italiane cu renume mondial Quanta System ne permite să adaptăm parametrii individual, luând în considerație caracteristicile pielii pacientului pentru a obține rezultate maxime fără riscul complicațiilor.

Ce este Peeling-ul Laser?

Este o îndepărtare controlată a unor straturi superficiale ale epidermului, cu formarea unui tegument nou, lipsit de imperfecțiuni. Lungimea de undă 2940 nm a laserului Quanta System se absoarbe selectiv în apa intracelulară, determinând vaporizarea unor straturi de celule superficiale.

Concomitent în straturile mai profunde se acumulează căldura, care duce la stimularea sintezei de colagen.

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Peeling cu laser ChișinăuCum funcționează?

Parametri sunt selectați în funcție de nevoile tenului cu penetrare până la profunzimea de 2-3microni. Fascicolul luminos continuu, administrat sub forma scanată oferă siguranță în îndepărtarea precisă a epidermeicu avantaj major față de procedurile clasice de peeling, asigurând oacțiune blandă aupra pielii.

E cunoscut în toată lumea sub denumirea “Pearl laser peeling”. Post tratament poate apărea un edemlejer și înroșirea pielii precum după o arsură solară. Rezultă o ușoară exfoliere a pielii timp de 3-5 zile cu recuperare rapidă.

Indicații

Candidatul ideal este o persoană cu pori dilatați, linii fine în jurul ochilor, gurii sau pe frunte, cei care prezintă mici imperfecțiuni ale pielii, care necesită un lifting ușor cu vârsta de la 25 ani. Recomandabil 2-4 ședințe cu interval de 2-3 săptămâni. Peeling-ul cu laser Pearl este procedura „minune” care vine în completarea deja cunoscutului peeling chimic, dar care are mai puţine efecte secundare.

Durata 40-60 min.

Reabilitare: nu necesită

Preț: 2000 lei

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă