hidrolifting belotero in chisinau la pret redus
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Hidrolifting

Hidrolifting Belotero– metodă inovatoare de hidratare și rejuvenare estetică globală a feții.

Medicina estetică oferă anual noi modalități de a păstra frumusețea, tinerețea și sănătatea pielii. Procedura de hidrolifting este o inovație în tratamentele anti aging. Ea presupune biorevitalizarea și bioarmarea țesuturilor feței în aceeași ședință, cu dublă acțiune de hidratare și lifting de lungă durată.

Cui se adresează procedura de hidrolifting?

De la vârsta de 30 ani începem să pierdem fibrele de colagen. Se știe că odată cu trecerea timpului, pielea își schimbă aspectul, își pierde suplețea și elasticitatea, se ridează treptat, pierde potențialul hidric. 

Procedura este recomandată când pielea are nevoie de hidratare, estomparea ridurilor, laxitate cutanată, pentru redefinirea ovalului feței, mai ales pentru persoanele, care nu au timp pentru ședințe repetate la cosmetician.

Cum se realizează? 

Cocktail-ul de șoc cu acid hialuronic de fapt este un amestec din 2 produse: Belotero hydro pentru restabilirea balanței hidrice și Belotero Soft pentru stimularea producerii colagenului, cu un efect de lifting imediat și cumulativ de lungă durată. 

Există 2 metode de injectare, fie în puncte multiple cu ajutorul unui ac subțire, fie cu microcanule. În acest caz injectarea se face în evantai acoperind zona ce trebuie tratată din câteva puncte. Lifting-ul obținut este foarte natural, rareori se formează echimoze. Hidrolifting - doar o procedură cu un efect spectaculos, cu o economie de timp semnificativă! Pielea devine mai radiantă și luminată, hidratată, cu un lifting de invidiat.

Recomendabil pentru o piele relativ tânără 1 ședință la 3-4 luni, pentru o piele matură se revine după 1,5-2 luni. Menținerea rezultatelor se face prin tratamente regulate la 3-6 luni.

Durata 60-90 min.

Anestezie locală cu cremă.

Recuperare 0-2 zile.

Siguranță: Specialiștii noștri permanent urmăresc evoluțiile și inovațiile apărute, oferind clienților numai tratamente de calitate înaltă, certificate, testate, care s-au recomandat cu un efect semnificativ. 

Clinica Estetic-Sana vă va ajuta să păstrați aparența tinereții mereu în preajma Dumneavoastră.

Preț 5000 lei.

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă