Machiajul semipermanent in Chisinau
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Machiajul semipermanent

tatuaj_sprancene_esteticsana

Micropigmentare sau machiajul semipermanent – este o posibilitate de a schimba imaginea, de a accentua frumuseţea buzelor, ochilor, sprâncenelor sau de a corecta asimetria, de a micşora vizibilitatea unor imperfecțiuni. Pentru femeile ocupate e o oră în plus, economisită din timpul necesar machiajului zilnic, o posibilitate pentru a avea un aspect ideal chiar și în timpul ocupaţiilor la sport, saună, bazin.

Metoda micropigmentării presupune introducerea pigmenţilor sub piele, astfel machiajul poate rezista de la 3 până la 5 ani. Pigmenţii folosiţi sunt suspensii antiseptice și hipoalergice, având la bază compuşi din substanţe minerale, organice și glicerină, ce nu provoacă alergii şi se adaptează uşor fiecărui tip de ten. Pigmenţii minerali nu migrează, nu se amestecă cu limfa şi grăsimile pielii, sunt rezistenţi influenţei razelor solare, îşi păstrează culoarea timp mai  îndelungat decât pigmenţii naturali, care sunt nestabili, deseori se dispersează sau îşi schimbă culoarea. Aceleaşi însușiri nesatisfăcătoare le au şi vopselele pe bază de alcool sau apă, deaceea nu le folosim în clinica noastră. Diversitatea gamei de culori asigură realizarea unui machiaj modern, comod şi rezistent la apă.

Centrul de medicină  estetică  Estetic-Sana  vă garantează calitate ireproşabilă, siguranţă în sterilitatea procedurii. Specialistul vă va familiariza despre îngrijirea ulterioară a machiajului.

Un machiaj, care durează câţiva ani  – astăzi nu e un vis, ci imaginea reală a visului Dumneavoastra. Daruiti-va aceasta şansă!

Preț: 2300 lei

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă