Tratamente pentru zona ochilor
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Кишинев
ул. Александру чел Бун 108/1
увидеть на карте

Tratamente pentru zona ochilor

Pielea fină din jurul ochilor necesită o îngrijire specială, iar ridurile apărute în aceasta zonă, cearcănele sau pungile pot crea un aspect inestetic.

Cauzele apariției ridurilor, cearcănelor și pungilor în jurul ochilor

Regiunea periorbitală este extrem de delicată și suferă cu trecerea anilor o serie de transformări atât la nivelul pielii, cât și al structurilor din profunzime: țesut osos, musculatură, țesut adipos.

Oboseala cronică, lipsa de fier sau vitamine din organism, deshidratarea, anumite boli, pierderea elasticității pielii, a grăsimii, tonusului muschilor și a masei osoase prin procesul firesc de îmbătrânire, particularități genetice, culoarea închisă dată de prezența vaselor de sânge aproape de suprafața pielii, toți aceștia sunt factorii care, asociați sau nu, în timp determină apariția ridurilor, cearcănelor și pungilor în jurul ochilor.

Soluții profesionale pentru înlăturarea ridurilor din jurul ochilor

Ridurile în această zonă pot fi mimice, declanșate în urma hiperactivității mușchilor orbiculari sau statice. Ridurile de expresie se pot trata doar cu toxina botulinică Botox sau Dysport. Procedura durează 20-30 minute. Nu e nevoie de recuperare. Persoana după injectare poate să-şi reia activitatea imediat. Efectul se menține între 5-6 luni. Această procedură reprezintă modul cel mai efectiv de profilaxie a apariției ridurilor statice.

Ridurile statice sunt datorate pierderii elasticității pielii. Distrugerea fibrelor elastice are drept cauză expunerea prelungită la soare, fumatul, factorul genetic, contracția prelungită a fibrelor musculare. Tratamentul eficient pentru aceste tipuri de riduri este cel care se bazează pe îndepărtarea pielii distruse sau cele care cresc grosimea pielii. Laserul și peeling-urile chimice îndepărteaza pielea afectată și stimulează formarea de colagen nou, îmbunătățind elasticitatea pielii. Micșorează profunzimea ridurilor tratamentele cu acid hialuronic sub formă de mezoterapie și filleri.

Remedii inovatoare pentru corecția cearcănelor

Printre multiplele tratamente pentru zona delicată a ochilor clinica Estetic-Sana oferă un tratament special, rapid, într-o singură ședință cu efect spectaculos!  

Teosyal Redensity II Pure Sense este unicul produs - filler cu Acid Hialuronic special creat pentru zona sensibilă a ochilor. Acidul hialuronic este combinat cu aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine, ce conferă pielii o luminozitate deosebită.

Modalitatea de injectare este nedureroasă, cu o canulă specială, procedura durează 20-30 min. Gelul se așează în mai multe planuri astfel încât să se integreze perfect în tesut. Imediat după tratament se va observa atenuarea ridurilor fine și a șanțurilor de sub ochi, ștergerea umbrelor de pe pleoapa inferioară, iar imaginea de ansamblu este extrem de naturală. Datorită originii non-animale a produsului nu există risc de alergie. Efectul poate persista până la 1 an, o perioadă lungă comparativ cu alte produse folosite anterior pentru cearcăne.

Tratamente non chirurgicale pentru pungile inestetice și ptoza pleoapelor

Singurul tratament eficient cu rezultate remarcabile al pungilor și ptozei este în multe cazuri înlăturarea chirurgicală, prin blefaroplastie. Astăzi însă putem diminua ptoza pleoapelor și pungile din jurul ochilor prin tratamente non chirurgicale, cum ar fi mezoterapia cu produse speciale, corecția volumetrică și blefaroplastia cu laser fracțional. Procedura de blefaroplastie prin laser se efectuează cu ajutorul laserului erbium fracțional. Este o metodă de reîntinerire a pleoapelor fără a apela la bisturiu.

Este un procedeu nou de a reduce excesul tegumentar și ridurile de la nivelul pleoapei superioare și a celei inferioare. Se realizează prin șlefuirea pielii, contracția fibrelor elastice și producerea noului colagen. Intervenția se efectuează cu protecție oculară internă, iar pentru aceasta utilizăm lentile metalice special proiectate să acopere globul ocular cu o boltă peste cornee. Numărul de proceduri necesare este între 1-3 ședințe, cu interval de o lună.

Astfel Clinica Estetic-Sana dispune de toate metodele moderne minim invazive, adaptate vârstei, tipului de inestetisme, încât rezultatul final să fie natural, să vă ajute să păstrați aparența tinereții mereu în preajma Dumneavoastră.

Вопросы и ответы
Вопросы и ответы :
Форма отправки вопроса:
Запишитесь сейчас
1Позвони и узнай подробнее 069263873
2График работы 9.00 -20.00
3Мы работаем на благо вашей красоты с 2005 года
Контакты
Кишинев
ул. Александру чел Бун 108/1
estetic-sana@mail.ru увидеть на карте
/tur-virtual