Masaj relaxant chisinau preturi
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Masaj corp

masaj_anticelulitic_pret_md

Farmecul masajului.

Masajul este una dintre cele mai vechi metode tradiționale de tratament și profilaxie, de relaxare și reechilibrare psihoemoțională. Diverse tehnici de masaj sunt deosebit de apreciate de către oamenii sănătoși și bolnavi, tineri și bătrâni, foarte ocupați sau cu un program lejer. Contactul cu pielea –cel mai mare câmp receptor – activează mii de terminațiuni nervoase.

Masajul clasic are efecte benefice asupra sistemului cardiovascular, îmbunătățește circulația sangvină, elimină efectul de stagnare, îmbunătăţeşte lucrul inimii, precum are și un impact semnificativ în ceea ce privește sistemul nervos central şi periferic, sistemul musculo-scheletic şi, nu în ultimul rând, sporește metabolismul. Masajul anticelulitic îmbunătăţeşte starea pielii şi reduce grăsimea subcutanată, contribuind astfel la corectarea siluetei.

Posibilitatea de a savura o ședință de aromamasaj, cu uleiuri parfumate, muzică relaxantă, lumânări aromate – vă va scăpa cu siguranță de stresul și încordarea acumulată, grijile cotidiene. O oră de masaj de relaxare vă va echilibra energia vitală, fiind benefic tuturor persoanelor, ce doresc  să-şi recapete buna dispoziţie, inducerea unui somn profund și liniştitor precum şi o piele bine hidratată.

Masajul are proprietăți nu doar terapeutice, ci și cosmetice. Ședințele de masaj facial au efecte benefice în  tonifierea tenului, atenuează  linia ridurilor, relaxează mimica feței, este o soluție sigură pentru liftingul facial, pentru menținerea rezultatelor  altor proceduri cosmetice efectuate.

De-a lungul secolelor, oamenii au recurs la relaxare și meditație ca forme de a obține armonia interioară. Prin intermediul masajului, se obține o destindere la nivelul simţurilor, odată recreat echilibrul, se linişteşte şi partea mentală. Se reunesc cele trei elemente - corp, simţ şi minte, iar clientul va dobândi o stare de linişte permanentă şi eliberare de greutăţi. Starea generala de bine recăpătată în urma masajului le oferă clienţilor un bun raport cu ei înşişi.

„Men sana in corpore sano!” (- minte sănătoasă în corp sănătos) este zicala ce se potriveşte cel mai bine celui care a făcut din masaj un mod de viaţă! Specialiștii clinicii Estetic-Sana vă vor răsfăța cu adevarat, oferindu-vă diverse tehnici de masaj itr-un ambient de neuitat.

Preț masaj 1 oră:

  • masaj clasic 60 min - 500 lei;
  • masaj anticelulitic 60 min - 500 lei;
  • aromabodypeeling masaj - 600 lei.

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă