Masaj vacuum LPG Velasmooth in Chisinau
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Masaj vacuum LPG Velasmooth

Pentru a obține rezultate performante în remodelarea siluetei și combaretea celulitei, clinica Estetic- Sana vă prezintă patru tehnologi de vârf integrate într-un singur aparat fantastic VelaSmooth, ce are un succes mondial pentru tratamente corporale și faciale.

Secretul succesului se află în rezultatele incredibile, care izvorăsc din eficacitatea sinergiei aplicării concomitente a celor patru tehnologii, completânduse-se într-o singură manipulă în lupta pentru remodelarea siluetei și reducerea celulitei:

 • Terapie cu vacuum pulsat
 • Masaj mecanic cu role motorizate (masaj endermologic LPG)
 • Radiofrecvență bipolară
 • Terapie cu lumină infraroșie.

Cum acționează?

Terapia cu radiofrecvență bipolară produce încălzirea fibrelor de colagen și elastină la nivel dermal. Acesta duce la retragerea fibrelor și micșorarea lor pe de o parte, iar pe de altă parte stimulează procesul de formare a colagenului, asigurănd un lifting de invidiat. Deasemenea dezintegrează legătura dintre celulele țesutului fibros, diminuînd aspectul ”cojii de portocală”.

Lumina blândă laser încălzește  locul țintă, distruge celulele adipoase, oxigenează țesuturile, redându-le elasticitate și fermitate.

Masajul endermologic LPG presupune folosirea rolelor motorizate cu vacuum pulsat leger, ce permite prelucrarea țesuturilor integral: mușchi, țesut adipos, piele. Declanșează lipoliza (eliminarea grăsimii), tonifică, stimulează sistemul limfatic, elimină retenția de apă, îmbunătățește microcirculația. 

Această tehnologie unică, care îmbină simultant energia RF cu căldura blîndă a laser-ului și rolele mecanizate cu vacuum pulsat asigură un tratament eficient și rapid.

Avantaje:

 • Încălzirea precisă a zonei țintă oferă un tratament sigur și eficient
 • Tratamentul se personalizează în funcție de problemele individuale
 • Eficient pentru toate tipurile și nuanțele de piele
 • Nu are restricții la anotimpul de vară și nu are efecte secundare 
 • Procedură nedureroasă, neinvazivă, fără perioadă de recuperare
 • Lifting facial și corporal non-chirurgical

Durata: în raport cu zonele selectate de la 30 min. pînă la 2 ore per ședință. 

Recomandabil: un program de 10-12 ședințe vă asigură un tratament eficient în redobândirea siluetei visate. Efectele se păstrează în timp, fiind necesară doar o ședință de întreținere lunar.

Tratamente sinergice. Pentru reducere rapidă în cm sunt recomandate pachete de remodelare cu tratamente combinate: masaj LPG cu radiofrecvență, criolipoliză, cavitație cu ultrasunet, miostimulare, lipoliză injectabilă.

Preț: corp

 • 30 min – 400 lei
 • 60 min – 750 lei

Preț față - 600 lei

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

 

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă