Criolipoliza pentru corp in Chisinau la pret avantajos
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Criolipoliză

Criolipoliză Criogen 

Criolipoliza este noua inovație în tehnicile de slăbire, fiind un tratament sigur și ireversibil de eliminare naturală a celulelor grase din organism prin înghețarea lor. Atât femeile, cât și bărbații apelează la numeroase tehnologii în lupta cu kilogramele. Criolipoliza provoacă apoptoza -  proces natural de descompunere celulară. Celulele grase îngheață mai rapid decât restul celulelor din organism, se elimină natural fără efecte adverse. 

Clinica Estetic-Sana deține unicul echipament inovator în Chișinău pentru criolipoliză - Cryogen, care combină 3 terapii cu 2 capete de tratament pentru aplicare simultan (dimensiune 12x6 cm):

1. Vacuum, ce are rolul de a aspira pliul de grăsime (5 nivele de presiune).

2. Criolipoliza, cu rolul de a îngheța celulele adipoase din pliul de grăsime aspirat (temperatura minimă reglabilă între -5 grade și + 2 grade).

3. Laser Soft, ce are rolul de a fragmenta grăsimea întărită, astfel ajutând la maximalizarea efectului prin creșterea vitezei de înghețare (8 fascicule de laser soft 640 nm).

Durata tratamentului: tratament rapid de 30 minute (o zonă). Criolipoliza permite eliminarea între 25-30% din celulele adipoase din zona repsectivă. Pot fi tratate 3 zone consecutiv într-o ședință. Sunt recomandate individual în raport cu grosimea stratului de grăsime 3-4 ședințe pe aceeași zonă. O ședință de criolipoliză se poate efectua o dată la 30 de zile.

croilipoliza ChișinăuContraindicații:

  • Sarcină
  • Inflamații acute
  • Boli oncologice
  • Maladii severe ale ficatului, inimii, rinichi
  • Epilepsie
  • Dermatoze în acutizare în zona de tratament

Siguranță:

Pe zona supusă tratamentului se aplică un șervețel special cu gel de protecție, pentru a evita degerături de tegument. Se fixează capetele de tratament. Temperatura zonei scade treptat, dând o senzație ușoară de răceală. Spre sfârșitul ședinței se simt mici furnicături, care dispar după scurt timp.

Tratamente sinergice.

Pentru reducere rapidă în cm sunt recomandate pachete de remodelare cu tratamente combinate: criolipoliză, cavitație cu ultrasunet, miostimulare, masaj LPG cu radiofrecvență, lipoliză injectabilă.

Optează pentru cele mai noi tehnologii în slăbire împreună cu specialiștii clinicii Estetic-Sana!

Preț:

  • 1 zona (30 min) – 1200 lei
  • 2 zone (60 min) – 2400 - 25% = 1800 lei
  • 3 zone (90 min) –  3600 - 35% = 2300 lei

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă