rejuvenare intima in chisinau oferta promo pret mic
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Rejuvenare vaginală

rejuvenare_vaginala_chisinau

Estetica ginecologică non-chirurgicală – ce este de fapt?

În ultimii ani, femeile apelează tot mai frecvent la estetica facială și corporală, pentru a se menține tinere fără intervenții chirurgicale. Diverse proceduri cu scop de hidratare, creștere a sintezei de colagen, restabilire a volumului țesuturilor degradate, mențin tonusul și calitatea țesuturilor.

Adevărul este, că la fel ca și alte părți ale corpului, fiziologic vaginul este afectat de înaintarea în vârstă. Chiar două fenomene naturale – nașterea și menopauza, deja afectează estetica și sănătatea vaginului, diminuând calitatea vieții, ce duce frecvent la probleme în viața de cuplu. Alți factorii declanșatori ar fi – variații mari în greutate, dezechilibru hormonal, fumatul, multiple tratamente medicamentoase cu modificarea florei vaginale.

Termenul de estetică ginecologică sau rejuvenare vaginală recent utilizat, presupune folosirea tehnicilor asemănătoare celor faciale, pentru a îmbunătăți aspectul zonei genitale. Aceste tratamente pot fi cosmetice sau reparatoare.

Cui se adresează tratamentele de rejuvenare vaginală?

 • persoanelor cu senzații de uscăciune vaginală
 • persoanelor după naștere cu simptome de laxitate vaginală
 • femeilor în premenopauză și menopauză
 • femeilor cu incontinență urinară ușoară
 • persoanelor care atestă o scădere a satisfacției sexuale

Aceste simptome neplăcute și deranjante sunt extrem de frecvente, dar multe femei au senzații de jenă și evită să se adreseze la medic.

Scopul terapiei în rejuvenarea vaginală

 • rehidratarea mucoasei vaginale
 • reconferirea volumului zonelor lipsite de tonus
 • restabilirea troficității țesuturilor, lifting vaginal
 • refacerea aspectului estetic al zonei vulvo-vaginale
 • depigmentarea zonei inghinale
 • tratamentul incontinenței urinare ușoare
 • ameliorează viața sexuală, scade disconfortul sexual
 • crește încrederea de sine a femeii

Sănătatea intimă este extrem de importantă în viața unei femei, iar orice modificare nu se rezolvă de la sine. Nu ezitați să faceți un consult la medic în căutarea unei soluții personalizate de tratament pentru rejuvenarea zonei intime.

Clinica Estetic-Sana oferă tratamente de estetică ginecologică non-invazive:

 • Biorevitalizare cu acid hialuronic, peptide, polinucleotide
 • Filleri cu acid hialuronic
 • PRP terapie
 • Peeling-uri depigmentante
 • Laser terapie non-ablativă

Injecții vaginale cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o substanță esențială ce se găseăte în organismul uman, fiind responsabil de hidratarea, tonifierea, elasticitatea și fermitatea țesuturilor. Odata cu înaintarea în vârstă cantitatea de acid hialuronic din țesuturi scade și acestea își pierd din calitate.

Terapia cu acid hialuronic cu scop de rejuvenare vaginală este o intervenție rapidă, sigură și minim invazivă, cu rezultate de durată!

Injecții vaginale cu PRP (plasmă bogată în trombocite)

Plasma umană reprezintă o sursă concentrată de trombocite proprii, care este extrem de bogată în factori de creștere, ce stimulează regenerarea țesuturilor din organism, inclusiv și în zona intimă.

Terapia PRP este folosită cu succes în medicină de peste 20 ani și are numeroase indicații medicale. Terapia PRP nu este supusă riscurilor, aceasta este sigură atât din punct de vedere al recoltării cât şi al injectării produsului preparat. Investigaţii paraclinice suplimentare nu sunt necesare, produsul preparat şi injectat fiind unul propriu al pacientului.

Din punct de vedere al medicinei estetice, acest tip de tratament este o procedura de regenerare și tratament adjuvant în atrofia mucoasei vaginale, al inflamațiilor pelvine. PRP terapia poate fi indicată izolat sau în asociere cu acidul hialuronic.

Depigmentarea zonei inghinale

Hiperpigmentarea zonei genitale este cauzată de multipli factori cum ar fi: predispoziţia genetică la hiperpigmentare (secreţie în exces de melanină), tratamente hormonale, sarcină, epilarea zonei, expunerea la soare, înaintarea în vârstă. Sunt disponibile mai multe tipuri de proceduri pentru depigmentarea zonei genitale: peeling-uri chimice, mezoterapie, depigmentarea cu laser, creme depigmentante.

Redescoperă-ți feminitatea!

Tratamentele în rejuvenarea ginecologică îți redau feminitatea. Astăzi tot mai multe femei realizează, că aspectul exterior nu este suficient, dacă nu te simți confortabil în pielea ta din cap până în picioare.

La consultație medicul va selecta un program individual de tratament, care oferă soluții reale pentru necesitățile Dumneavoastră. Terapiile incluse sub termenul de rejuvenare vaginală sunt o necesitate medicală, au scopul de a ajuta femeile să își recapete încrederea în sine, să păstreze relațiile frumoase în cuplu, chiar dacă înaintează în vârstă.

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă