PRP terapie după transplant păr Chișinău
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

PRP terapie după transplant de păr

inainte_transplant_par

Beneficiile PRP, mezoterapiei și ozonoterapiei după transplant de păr

Pacienții care au suportat un transplant de păr au 2 motive pentru tratament complementar posttransplant:

-pentru vindecarea și reabilitarea țesutului donator

-menținerea și creșterea viabilității foliculilor de păr transplantat în zona recipientă

În timpul intervenției de transplant de la recoltarea foliculilor de păr și până la transplantarea lor în zona primitoare, fiind în așteptare, întotdeauna se atestă o lipsă de oxigenare, nutrienți prin privarea fluxului de sânge, deshidratare, modificări de temperatură. Toți acești factori vor duce la scăderea capacității foliculilor de implantare. Iată de ce este foarte important tratamentul post chirurgical pentru îmbunătățirea procesului de vindecare și creștere a viabilității foliculilor de păr.

PRP terapia – sursă proprie a factorilor de creștere celulară

PRP terapia (platelet rich plasma – plasma îmbogățită cu trombocite) este o tehnică revoluționară în tratamentul afecțiunilor părului. Acționează prin aport nutritiv biologic, dar și prin intermediul factorilor de creștere aflați în trombocite, care stimulează direct celulele stem foliculare.

Beneficiile utilizării tratamentului PRP:

-menținerea și creșterea viabilității foliculilor de păr

-îmbunătățirea procesului de vindecare a țesutului donator

-micșorează riscul formării cicatricilor după intervenție

-stimularea creșterii părului

-nu apar incompabilități, ața cum se folosește sângele propriu a pacientului

Mezoterapia de recuperare după transplant de păr

Mezoterapia este o tehnică de injectare la nivelul scalpului cu diferite substanțe terapeutice nutritive pentru foliculii de păr, care stimulează regenerarea părului și circulația sangvină, întărește foliculul pilos. Nutriția este un factor critic și neînlocuibil în metabolismul sănătos al părului. Mezoterapia are marele avantaj, că se administrează tratamentele local în zona țintă și nu au efecte secundare sistemice.

Ozonoterapia după transplant de păr

Ozonoterapia reprezintă soluția naturală de revendicare a organismului uman. La originea oricărei afecțiuni se atestă o oxigenare insuficientă la nivel celular.  De aceea este foarte importantă restabilirea oxigenării în zona recipientă după transplant de păr, dar și în zona donatoare pentru o vindecare rapidă.

Amestecul de oxigen-ozon îmbunătățește respirația țesutului, vascularizarea, livrarea și asimilarea de substanțe nutritive spre foliculii de păr. Ozonoterapia de asemenea însănătoșește și pielea scalpului, distruge fungii și bacteriile, îndepărtează mătreața, iritații în dermatită seboreică, excesul de sebum.

Multiple studii clinice au confirmat, că rata de succes a transplantului de păr este crescută semnificativ de o abordare comună a tratamentului cu PRP, mezoterapie și ozonoterapie. În plus nu numai grefele nou transplantate, ci și starea părului existent este influențată pozitiv, părul devine mai puternic, mai sănătos, crește densitatea părului.

Dacă ați efectuat un transplant de păr nu ezitați să ne contactați.

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă