medic dermatolog in chisinau Diana Munteanu-Covila
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Consultații dermatolog

Medic dermatolog – când apelăm la consultație?

Medic cosmetolog ChișinăuDermatologia este ramura medicinii, care studiează pielea, țesutul subcutanat și anexele lui – păr, glande sudoripare, glande sebacee și patologiile acestora. Varietatea adresărilor cu afecțiuni dermatologice sunt din motive estetice sau de sănătate. Dintre cele mai frecvente sunt: acneea, dermatita seboreică, foliculita, rozacea, eczeme, psoriazis, infecții herpetice, micoze, streptodermii, urticării, negi, papiloame, veruci etc.

Multe persoane încearcă de sinestătător să trateze unele afecțiuni și adresarea la medicul dermatolog este tardivă, când apar și multiple complicații greu de tratat.

Sfaturi utile:

  • Dermatolog cosmetolog ChișinăuDacă au apărut erupții acneice nu încerca să le strivești sau să apelezi la autotratamente. 
  • Acneea este o boală inflamatorie cronică, cu un impact mare asupra calității vieții persoanelor care suferă de această afecțiune. De aceea, primul pas pentru a obține o față curată este adresarea la medic, pentru o consultație individualizată. Începe cu un consult la dermatolog într-o clinică de profil.
  • Toate persoanele posesori de alunițe trebuie să le monitorizeze. Orice modificare de formă sau culoare ale aluniţelor, zgârieturi, sângerări, ruperi trebuie să ne trimită la medicul dermatolg de urgenţă.
  • Persoanele care au alunițe apărute după ce au împlinit vârsta de 25 ani, trebuie să verifice anual la medic dermatolog starea lor.
  • Asigurați-vă cu loțiuni sau creme cu protecție solară, dacă vă expuneți la soare. Nu expuneți copii mici la plajă între orele 11.00-16.00. 
  • Consultația dermatologică te va ajuta să afli mai multe despre tipul de piele pe care îl ai și despre îngrijirea lui corectă. Specialistul dermatolog va evalua starea pielii tale efectuănd o anamneza general și va pune un diagnostic acolo unde este cazul sau va indica care sunt pașii următori pentru a menține sănătatea și frumusețea pielii. 

În clinica Estetic-Sana activează medici dermatologi cu experiență: Munteanu Veronica și Munteanu-Covila Diana.

Preț consultație - 300 lei.

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă