Tratament complet impotriva caderii parului chisinau
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Tratamentul părului

Când căderea părului devine o problemă?

Tratament păr Chișinău

O cădere excesivă cu pierderea zilnică mai mult de 60-100 fire de păr provoacă neliniște.  Căderea fiziologică nu se observă decât câteva fire rămase în palme după spălare.

Sunt foarte multe cauze ale căderii parului. Iată unele din ele:  disfunctii ale sistemului endocrin, seborea, predispunere genetică, focare de infecții cronice, patologii autoimune, tulburări microcirculatorii, stresul, osteohondroza cervicală, tulburări ale metabolismului, diabet zaharat, regim alimentar deficitar, diverse diete, hipo și hipervitaminoze, carențe de microelemente, intoxicații, primirea îndelungată a unor medicamente, vopsirea frecventă a părului, ondulație chimică, folosirea frecventă a fenului.

Tratează căderea părului la medicul triholog

Înainte de a începe orice tratament, vorbeşte cu medicul triholog despre cauza posibilă a căderii părului şi despre cel mai bun tratament indicat în cazul tău particular. Nici un tratament, nu este sigur fără a avea în prealabil un diagnostic. Un ajutor vădit al medicului triholog este diagnosticul computerizat. Medicul va examina starea părului, pielii, anamneza, maladiile concomitente, igiena părului. Dacă va fi necesar se vor indica examene de laborator, consultații ale altor specialiști (endocrinolog, ginecolog, internist etc.) Planul individual de tratament este alcătuit în dependență de cauza, care a provocat alopeția. În linii generale poate cuprinde tratament medicamentos, mezoterapie, d’arsenval, lazeroterapie, terapie cu microcurenți, diferite măști și loțiuni pentru uz domiciliar.

În cât timp se tratează problema căderii părului? E vorba de un tratament de lungă durată?

Luând în considerație fazele de creștere a părului, timpul tratării poate cuprinde 3-12 luni și va  depinde de cauzele, ce au provocat căderea, adresarea imediată sau tardivă. Diagnosticul "alopeție" nu mai este o sentinţă! 

Sfaturi utile:

  • Nu încercați să vă tratați singuri, șansele recuperării pot fi pierdute ireversibil.
  • Nu uitați, că părul e un organ ca și ficatul, rinichii, inima.
  • Tratați seboreea, mătreața, părul devitalizat.
  • În perioada rece a anului nu neglijați acoperirea capului de ger și vânt.
  • Consumați alimente bogate în acizi grași Omega 3 și Omega 6, vitamina B, C – nuci, pește, orez, avocado, ardei grași, citrice, ulei de porumb.

Necesitatea de a avea un păr sănătos e vesnică. Vă doresc să nu vă fie știrbită imaginea podoabei capilare, iar dacă au apărut pricini pentru neliniște, adresați-vă imediat medicului triholog. 

Clinica Estetic Sana poate oferi pentru toţi pacienţii un ajutor real de către medicul triholog cu experiență Nadejda Culinici.

Preț: 

  • Consultație medic triholog + diagnostic computerizat - 400 lei
  • Ozonoterapie - de la 400 lei
  • Mezoterapie – 1300 lei + bonus ozonoterapie (400 lei)
  • PRP terapie – 1600 lei + bonus ozonoterapie (400 lei)

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

 

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă