eliminare scoatere vergeturi cu laser modern in chisinau
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Laser înlăturare vergeturi

Eliminarea vergeturilor cu laser – vis ce poate deveni realitate cu laserul Candela Nordlys la clinica Estetic-Sana!

Vergeturile (strii) sunt cicatrici apărute la nivelul pielii, cauzate de ruperea țesutului cutanat. Pot apărea la schimbarea bruscă în greutate, în timpul sarcinii, în timpul perioadei de creștere activă la adolescenți, în unele boli endocrine asociate cu secreție crescută de hormonul cortizol, sau administrarea cronică de medicamente care conțin steroizi.

În aceste cazuri, de înaltă tensiune a pielii are loc ruperea fibrelor de colagen și elastină din derm, ceea ce duce la o subțiere a pielii.

Laser vergeturiEliminarea vergeturilor – vis ce poate deveni realitate astăzi prin tratamente estetice cu laser. Laserul fracţional, prin acţiunea sa fototermică asupra ţesuturilor, contribuie la eliminarea ţesutului vechi, afectat, prin stimularea regenerării cu producere ulterioară de colagen.

Cu cât vârsta vergeturilor e mai mică, cu atât mai repede puteți obține rezultatul dorit. Pentru a elimina vergeturile tinere până la 2 ani, e nevoie de 3-4 ședințe de laser. În cazul vergeturilor vechi sunt recomandate 4-8 tratamente.

Clinica Estetic-Sana utilizeză echipamente cu laser moderne. Îndepărtarea vergeturilor se efectuează cu ajutorul laserului resurfacing Candela Nordlys Frax 1550 de la compania cu renume mondial Candela Medical Corporation SUA. Această tehnologie permite de a trata eficient vergeturile fără afectarea ţesutul din jur.

Tehnicile laser astăzi sunt cele mai avansate și eficiente tratamente de eliminare a imperfecțiunilor pielii!

Durata 30-60 min.

Preț în raport cu suprafața afectată:

abdomen 4000-8000 lei

sâni 5000 lei

coapse 5000-9000 lei

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă