Onicomicoza tratament Chisinau
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Tratament onicomicoză

tratament_laser_onicomicoza

Tratamentul oniсomicozei

Onicomicoza (din greacă Onyx - unghie și Mykes - ciupercă) este definită o infecție fungică a unghiei. Diagnosticul infecțiilor fungice ale unghiilor se stabilește clinic pe baza aspectului unghiilor afectate, însă pentru certitudine, medicul dermatolog poate solicita efectuarea unor investigații de laborator a culturi fungice.

Onicomicoza se transmite prin utilizarea în comun a șosetelor sau încălțămintei cu o persoana afectată, prin intermediul instrumentelor de pedichiură și manichiură nesterile, vestiarele sălilor de fitness, bazine de înot, saună. Pot fi afectate unghiile mâinilor, dar mai frecvent ale picioarelor.

Pentru unii pacienți, boala unghiilor este o problemă cosmetică și solicită tratamente din motive estetice. Însă infecțiile fungice pot reprezenta o poartă de intrare pentru diverse infecții bacteriene. Mai mult, infecția inițială poate afecta și unghiile celorlaltor degete și spațiile interdigitale cu prurită, miros neplăcut, dureri.

Tratamentul onicomicozei este de durată și cuprinde administrarea anumitor medicamente antifungice indicate de medicul dermatolog. Pentru ca terapia sistemică să fie eficientă, ea trebuie însoțită de un tratament local. Unul din cele mai eficiente tratamente locale este utilizarea fascicolului Laser 1064 nm ND-YAG. Raza laser distruge termic ciuperca.

Clinica Estetic-Sana oferă tratamente ale onicomicozei cu laserul Aerolase (SUA). În funcție de severitatea bolii sunt necesare de la 4 la 6-8 ședințe cu periodicitatea la 1-1,5 luni. Rezultatul este apreciat peste 3-4 luni, când crește o unghie nouă și sănătoasă. Este necesară îndepărtarea oricăror surse de reinfecție.

Rețineți! Onicomicoza se dezvoltă rapid în medii întunecate, umede și călduroase. Ai grijă de igiena personală a picioarelor. Nu-ți împrumuta încălțările nimănui.

Preț tratament cu laser onicomicoză:

- unghie mare - 950 lei

- unghie mică - 500 lei

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă