Cavitație cu ultrasunete pentru corp Moldova
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Cavitație cu ultrasunet

Cavitație cu ultrasunet (liposucție virtuală)

Cavitația  reprezintă o alternativă la liposucția tradițională, chirurgicală, prin care se elimină grăsimile localizate în diferite zone ale corpului. 

Cum funcționează cavitația cu ultrasunet?

Efectul de cavitație este realizat în ţesutul adipos prin intermediul undelor cu ultrasunet de frecvență joasă. Datorită presiunii pe care o generează undele, provoacă formarea de mici bule cu gaz (bule cavitaționale) și apoi are loc explozia, rupând astfel membranele celulelor adipoase. După ce este dezintegrată celula adipoasă, tot conținutul este eliberat: trigliceride, colesterol, acizi grași, toxine și este absorbit de limfă și drenat prin sistemul limfatic. Metoda este unicală prin faptul că, undele ultrasunetului sunt focusate asupra zonei țintă, neimplicând alte țesuturi sau organe.  

Cavitaţia oferă dispariţia aspectului „cojii de portocală” cu eliminarea clasicilor noduli celulitici, o bună oxigenare şi revascularizare a ţesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculaţiei, o îmbunătăţire a tonusului şi elasticităţii pielii.

O sesiune poate reduce din corp 10-15cm³ de grăsime, şi o reducere a zonei ţintă cu 6-10cm după 6-10 ședințe.

Avantaje: 

  • tratament fără riscuri, neinvaziv, fără dureri
  • rezultate vizibile din prima săptămână de tratament 
  • îndepărtarea celulelor de grăsime pentru totdeauna
  • eficiență certă în cazul acumulărilor de grăsimi superficiale și non-volumetrice
  • spre deosebire de liposucția tradiţională suprafața pielii nu este cu cicatrici, neuniformă, deluroasă
  • fără perioadă de recuperare
  • eficiență în tratamentul anticelulitic

Tratamente sinergice.

Pentru reducere rapidă în cm sunt recomandate pachete de remodelare cu tratamente combinate: cavitație cu ultrasunet, masaj LPG cu radiofrecvență, criolipoliză, miostimulare, lipoliză injectabilă. Astfel de tehnici stimulează colectoarele limfatice şi vasele limfatice, crescând capacitatea de îndepărtare a produselor lipolizei şi a toxinelor.

Procedura de cavitaţie combinată cu alte metode de corecţie a siluetei va spori eficienţa, şi conturul ideal nu se va lăsa aşteptat. 

Recomandabil: un program de 10-12 ședințe vă asigură un tratament eficient în redobândirea siluetei visate. Efectele se păstrează în timp.

Durata: în raport cu zonele selectate de la 30 min. pînă la 1,5 ore per ședință. Optează pentru cele mai noi tehnologii în slăbire împreună cu specialiștii clinicii Estetic-Sana! Beneficiează de o consultație gratuită la medical nutritionist pentru o siluetă de invidiat. 

Preț:

  • 30 min. – 400 lei
  • 60 min. – 750 lei

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

 

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă