lipoliza injectabila barbie dubla la pret avantajos in chisinau
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Lipoliza bărbie dublă

Bărbia dublă (gușă) – soluții de tratament.

Toate femeile își doresc un contur bine definit al feței. Ce ne facem atunci când apare gușa sau bărbia dublă? Sunt metode chirurgicale și metode non chirurgicale. Clinica Estetic-Sana te încurajează să nu fii complexată, pentru că ai mai multe soluții, care te scapă de această problemă. 

Specialiștii clinicii propun 4 soluții pentru bărbia dublă:

1. Lipoliza injectabilă (mezoterapie cu lipolitice)

Metoda constă în introducerea cu ace foarte fine, în zonele cu țesut adipos, a unor substanțe ce descompun depozitele de grăsime, stimulează drenajul limfatic, redau fermitate țesutului.   Recomandadil 3-6 ședințe cu interval de 7-14 zile, în raport cu produsul selectat.

Preț: de la 650 lei

2. HIFU lifting

Тehnologia HIFU este un tratament noninvaziv, fără efecte secundare, care utilizează undele ultrasunetului focusate de intensitate mare asupra straturilor profunde ale pielii cu rezultate remarcabile de lifting.  

Impulsurile generate de dispozitiv încălzesc selectiv zona interesată provocând termocoagularea la nivelul SMAS – sistemul musculoaponeurotic superficial, dar și descompun depozitele de grăsime în zona 1/3 inferioare și bărbiei duble.

Ca urmare, se produce stimularea sintezei de colagen nou și definirea zonei ovalului cu micșorarea gușei inestetice. Recomandabil 1 ședință la 6-12 luni.

3. Cavitație cu ultrasunet

Efectul de cavitație este realizat în țesutul adipos prin intermediul undelor cu ultrasunet de frecvență joasa. Datorită presiunii pe care o generează undele, provoacă formarea de mici bule de gaz (bule cavitaționale) și succesiva lor implozie, rupând astfel membranele celulelor adipoase. Odată dezintegrată celula adipoasă, tot conținutul eliberat: trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine este absorbit de limfă și drenat prin sistemul limfatic. Undele ultrasunetului sunt focusate asupra zonei țintă, neimplicând alte șesuturi sau organe.

4. LPG masaj cu radiolifting

Patru tehnologii de vârf integrate într-un singur aparat fantastic Velasmooth, te ajută să-ți redefinești conturul facial și să scapi de grăsimea acumulată în zona bărbiei. Această tehnologie unică, îmbină simultan energia RF cu căldura blândă a laser-ului şi rolele mecanizate cu vacuum pulsat asigură un tratament eficient şi rapid. 

Masajul endermologic LPG permite prelucrarea ţesuturilor integral: muşchi, ţesut adipos, piele.  Declanşează lipoliza, tonifică, stimulează sistemul limfatic, îmbunătăţeşte microcirculaţia.  Recomandadil 6-8 ședințe cu interval de 3-4 zile. Procedura de cavitaţie combinată cu LPG masaj și lipoliză injectabilă va spori eficiența, si conturul ideal nu se va lăsa așteptat. Rezultatele se văd de la o sedință la alta, prin diminuarea stratului adipos, definirea conturului feței. 

Deci, doamnelor! Avem gușă? Avem. Avem solutii? Avem!

Metodele de tratament și numărul de ședințe se stabilește la prima consultație de către medic.

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă