intinerirea mainilor cu filler la pret avantajos in chisinau
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Filleri acid hialuronic mâini

Mâinile trădează vârsta!                

Mâinile, la fel ca fața, gâtul, decolteul, îți trădează vârsta, pe măsură ce anii trec. Din fericire, există remedii care te ajută să încetinești procesul de îmbătrânire.

Soluții radicale pentru a reda tinerețea și frumusețea mâinilor

proceduri pentru mâini 

1. Augmentare cu filleri. Beneficii impresionante se pot obține cu ajutorul injecțiilor de frumusețe - filleri dermali. Corecția cu acid hialuronic presupune introducerea unui gel cu o consistență adaptată perfect regiunii anatomice tratate, cu proprietăți similare acidului hialuronic natural, în scopul de umplere, refacere a volumului pierdut. Pentru confortul absolut al pacientului, se aplică anterior injectării o cremă anestezică, iar manevra de umplere se efectuează în câteva minute cu ac fin sau canulă atraumatică pentru minimizarea riscurilor de hematoame.

2. Peeling-ul chimic este o tehnică folosită pentru a renova și îmbunătăți aspectul pielii. Agenții exfolianți utilizați în timpul tratamentului distrug controlat straturile epidermei și ale dermei. Aceasta se realizează pe mai multe trepte de profunzime. Poate fi superficial, mediu sau profund. Noua piele arată mai tânără, cu o luminozitate deosebită.

laser fracțional mâini 

3.Tratamentele cu laser sunt considerate, pe bună dreptate, magia contemporană în tratamentele de întinerire a tenului feței și mâinilor. Este o metodă non-invazivă, nedureroasă, cu timp de recuperare redus: de la 2-3 până la 4-5 zile, îmbunătățește textura, culoarea și tonusul pielii, atenuează hiperpigmentația, micșorează ridurile.

4. Mezoterapia/biorevitalizarea previne și tratează eficient tegumentul afectat al mâinilor. Mezoterapia creşte producţia de colagen şi elastină, hidratează, redă finețe și catifelare pielii mâinilor. Majoritatea clienţilor necesită o serie de 4-6 tratamente. La fiecare 3-4 luni este necesar un tratament de întreţinere, pentru prelungirea eficacității rezultatelor obţinute.

Mâinile sunt mereu expuse soarelui, frigului, vântului, detergenților, apei. Iar spre deosebire de faţă, căreea îi acordăm cea mai mare atenţie, mâinile noastre rămân mereu pe ultimul loc, uitând deseori de ele.

După fiecare spălare trebuie să aplicăm o cremă pe mâini. Majoritatea femeilor au în poșetă ruj, pudră, pieptene, dar cine are cremă de mâini?

Haideţi să le ajutăm şi să le îngrijim. Merită, pentru că şi ele reprezintă cartea noastră de vizită!

Preț în raport cu metoda selectată la consultație.

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

 

 

 

 

 

 

 

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă