blefaroplastie nechirurgicala la pret mic in chisinau
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Laser blefaroplastie

Esența metodei 

Blefaroplastie minim invazivă cu laser, acum și în Chișinău. Procedura de blefaroplastie prin laser se efectuează cu ajutorul laserului erbium fracțional. Este o metodă de reîntinerire a pleoapelor fără a apela la bisturiu.
Este un procedeu nou de a reduce excesul tegumentar și ridurile de la nivelul pleoapei superioare și a celei inferioare. Se realizează prin șlefuirea pielii, contracția fibrelor elastice și producerea noului colagen.

Siguranță 

Intervenția se efectuează cu protecție oculară internă, iar pentru aceasta utilizăm lentile metalice special proiectate să acopere globul ocular cu o boltă peste cornee. Se aplică și se extrag cu ajutorul unei ventuze. Aceste lentile se sterilizează înainte de fiecare utilizare.
La momentul actual, cea mai inovatoare și cea mai de succes metodă de întinerire cu ajutorul laserului este utilizarea laserului Erbium.

Eficacitatea acestui tip de laser este predominant superioară față de laserul cu CO2, deoarece laserul Erbium Er: YAG are o adâncime de penetrare optică minimă (adică adâncimea de afectare) - 5 microni, față de un laser cu CO2 – cu adâncimea de ardere până la 50 microni.  

Tratamentul cu laser Erbium este atât de fin, încât nu se afectează țesutul din jurul zonei tratate. În comparație cu laserul CO2 putem afirma că, laserul Erbium este cel mai exact și cel mai sigur laser folosit în programele de întinerire.

Candidatul potrivit pentru blefaroplastie cu laser

Indicațiile sunt ridurile fine, pielea căzută și în exces, atât de la nivelul pleoapei superioare, cât și a celei de la nivelul pleoapei inferioare.
Toate aceste semne apar datorită stilului de viață, îmbătrânirii, dar și a factorului ereditar care are un rol foarte important. În acest caz, putem depista excesul de piele chiar de la vârsta de 20-25 ani.
Numărul de proceduri necesare este între 2-3 ședințe, cu interval de o lună.

Contraindicații

Contraindicațiile sunt afecțiunile oculare, precum glaucomul sau deslipirea de retină; dermatoze în regiunea periorbitală; diabetul și afecțiunile cardiovasculare. 

Doar medicul poate să identifice corect și să selecteze cele mai potrivite soluții medicale pentru ridurile din jurul ochilor. Vă așteptăm la clinica Estetic-Sana, unde specialiștii vă vor ajuta să găsiți solutia potrivită pentru ridurile din jurul ochilor, cearcăne, excesul tegumentar sau pungile inestetice.

Anestezie locală cu soluție anestezică oftalmică Alcain

Durata 40-60 min.

Reabilitare: 4-7 zile

Preț: ochi – 3000 lei

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă