inderapratea eliminarea cicatricelor cu laser in moldova
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Laser înlăturare cicatrici

Laser şlefuire - cea mai eficientă metodă pentru tratarea cicatricilor!

O veritabilă descoperire a medicinei – Laser-ul resurfacing este considerat tratamentul de aur în eliminarea cicatricilor.  Acest fascicul de lumină este capabil să vaporizeze cicatricea fibroasă şi să stimuleze regenerarea pielii. Aspectul cicatricilor va fi îmbunătăţit prin intervenţia cu laser: rapid, confortabil, fără durere şi fără efecte adverse.
 
Clasificarea cicatricilor

Tratamentul cicatricilor reprezintă una dintre cele mai dificile probleme ale dermatologiei. Eficacitatea tratamentului va depinde de tipul, profunzimea cicatricii, cât şi de posibilitatea individuală de regenerare a organismului.


 

Clasificare:

  • Cicatrici normotrofice
  • Cicatrici atrofice
  • Cicatrici hipertrofice
  • Cicatrici cheloidale

Clinica Estetic-Sana utilizeză echipamente cu laser moderne. Îndepărtarea cicatricilor se efectuează cu ajutorul laserului resurfacing prin metoda clasică și fracționată Light A & Er: YAG 2940 nm al companiei cu renume mondial Quanta System (Italia). Această tehnologie permite de a trata eficient aproape orice tip de cicatrici, fără afectarea ţesutul din jur.

Avantaje

La momentul actual, cea mai inovatoare și inofensivă  metodă de resurfacing este utilizarea laserului Erbium.
Laserul erbium este atât de fin şi rapid, nu are timp pentru a arde ţesutul din jurul zonei tratate. Acest tip de laser este adesea numit "laser rece" şi nu necesită anestezie. Astfel, laserul erbium este laserul cel mai sigur şi uşor de manipulat. Un alt avantaj esențial al resurfacing-ului cu erbium este perioada semnificativ mai mică de reabilitare. Prin urmare, riscul de complicații prin apariția petelor hiperpigmentare se minimalizează.

În clinica Estetic-Sana medicul selectează minuţios tratamentul potrivit la standarde mondiale, ținând cont de diversitatea tipurilor și gradul de severitate a cicatricilor. Tehnicile laser astăzi sunt cele mai avansate și eficiente pentru estomparea cicatricilor!

Durata: procedura îndepărtării cicatricilor cu laser durează 20-40 minute, în funcție de tipul cicatricei. După procedură se formează o crustă, care se va coji de sine stătător timp de 5-7 zile.

Recomandabil: numărul de proceduri este selectat în mod individual, în funcție de tipul și mărimea cicatricii și este de la 3 la 6-8 sesiuni.

Preț în raport cu suprafața afectată de la 800 lei.

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă