mezoterapie faciala cu acid hialuronic la pret accesibil in chisinau
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Biorevitalizare/Mezoterapie

Biorevitalizare/Mezoterapie

Biorevitalizarea cu acid hialuronic este recunoscută ca fiind cea mai eficientă metodă de mezoterapie cu un veritabil efect de rejuvenare facială.

Preț pentru biorevitalizare accesibil în Chișinău în raport cu produsul ales de la 100 euro.
Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Pentru procedura de biorevitalizare se folosește gelul de acid hialuronic nativ sau crosslinkat, ce se eliberează lent, are un grad înalt de biostimulare, se menține în timp, cu mai multe priorități:

  • rezistă un timp mult mai îndelungat în fața acțiunii enzimei hialuronidaza și astfel se va afla mai mult în piele, unde va lega și va menține apa, având ca efect o hidratare îndelungată;
  • stimularea unor receptori specifici din piele (ai fibroblaștilor) permite sinteza „de novo” a țesutului, respectiv regenerarea și întinerirea lui;
  • eliberarea moleculei de acid hialuronic servește ca materie primă pentru sinteza elastinei și a colagenului propriu.

Mezoterapia presupune introducerea în piele, la nivel mezodermal, prin microinjecţii a unui cocktail de substanţe, stabilit de medic în funcţie de nevoile şi situaţia pacientului, conţinând vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, acid hialuronic în concentrații mici, oligoelemente, etc. Este indicat persoanelor cu îmbătrânire incipientă.

Asadar, efectuând o procedură de biorevitalizare/mezoterapie rezolvăm concomitent mai multe probleme, și anume:

  • se obține îndreptarea reliefului pielii și înlăturarea ridurilor mici și mijlocii, hidratarea în profunzime a pielii,
  • îmbunătățirea culorii și normalizarea microcirculaîiei sangvine,
  • menținerea unui efect estetic mult mai natural în zonele unde au fost sau vor fi întroduse filere sau va fi efectuată botulinoterapia.

În cazut tratării ridurilor prin fillere la care efectul a început să dispară, dar o nouă umplere nu este ănca binevenită, o procedură de biorevitalizare este soluția ideală.

Rezultatele încep să fie vizibile imediat după prima ședință. Îmbunătățirea aspectului pielii și atenuarea ridurilor este progresivă și cumulativă pe masura continuării tratamentului. Efectele biorevitalizării antiaging se remarcă prin îmbunătățirea tonusului pielii, atenuarea ridurilor fine, creșterea elasticității și fermității pielii.
Procedurile de biorevitalizare se fac cu un interval de 14-30 zile în 4-5 ședințe. Indicațiile sunt individuale pentru fiecare pacient și depind de vârsta și starea inițială a dermei.

Biorevitalizarea facială este un tratament anti-age de hidratare, energizare, diminuare a ridurilor și tonifiere, combate îmbătrânirea prematură și ptoza tegumentară (lăsarea pielii).

Brend-uri: Belotero hydro, Twac, Aquashine, Prostrolane, Ial system, Restylane, Amalian hydro, Stylage, Teosyal, Juvederm.

Anestezie locală cu cremă.

Durata procedurii 60-90 min.

Pregătire pretratamrent nu necesită.

Recomandabil 3-5 ședințe 1 dată la 14-30 zile în raport cu produsul selectat.

Tratamente sinergice. Se recomandă asocierea cu diverse proceduri, care fortifică procesul de formare al colagenului cum ar fi peeling-ul sau laser întinerire.

Recuperare minimă, în caz de echimoze (vânătăi) 1-3 zile.

Avantaje: produse certificate, biodegradabile, integrare fiziologică în țesut. Procedura de biorevitalizare cu acid hialuronic este efectuată de medici dermatologi cu experiență Veronica Munteanu și Diana Munteanu-Covila în condiții de clinică prin multiple tehnici de injectare. 

 

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă