Electoepilare in Chisinau la pret accesibill
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Electroepilare

Estetic-Sana este unica clinică din Moldova, care vă oferă toate metodele de epilare definitivă.

Electroepilarea s-a perfecționat ca tehnică și ca aparatură. Vă oferim şansa să scăpaţi de părul nedorit pentru totdeauna cu ajutorul dispozitivului de ultimă generaţie Apilus, producător Canada.

Cum funcționează electroepilarea Apilus?

Aparatul dispune de toate programele contemporane de electroepilare: termoliză, electroliză, blend, ultrablend, flash, ultraflash, dermotratament. Exactitatea cu care acul electrod va nimeri în foliculul părului se monitorizează pe ecranul aparatului şi va determina eficacitatea procedurii.

Tehnologia Apilus emite o frecvență radio stabilă de 13,56 MHz, se adaptează impedanței variabile a corpului uman în timp ce furnizează cantitatea corespunzătoare de energie și ne dă posibilitatea să efectuăm procedura epilării cu maxim confort, precizie şi siguranţă. 

Programul Dermo-tratament micșorează timpul de reabilitare şi regenerare a ţesutului lezat până la 1-2 zile. Crustele sunt foarte fine, lipseşte riscul de a lăsa cicatrici. Procedura este efectuată cu ace izolate cu volfram, pentru a minimaliza iritaţia pielii.

Electroepilare Apilus

Recomandabil 6-8 ședințe. Ciclul normal de creştere a firului de păr are 3 stadii: anageneză (faza activă), catageneză (faza de tranziţie), telogeneză (faza de eliminare). Foliculul firului de păr va trece prin toate aceste faze, iar singurul moment în care poate fi distrus este atunci, când este activ (în anageneză). De aceea tratamentele necesită repetare.

Lungimea părului în zona supusă tratamentului cu electroepilare recomandată este  5mm sau mai mare.

Avantajele electroepilării. Testată în timp electroepilarea rămâne a fi cea mai eficientă metodă definitivă de înlăturare a părului, fără restricţii la culoarea sau grosimea firului de par și fototipul pielii, pentru orice zonă a corpului, eficientă în dezechilibrul hormonal.

Anestezie injectabilă cu sol. Septanest.

Durata procedurii este în raport cu suprafața zonei de tratament.

Preț 10 lei per 1 min

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă