BB Glow tratament pentru fata in Chisinau pret
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

BB Glow ten de porțelan

bb_glow_otzivi

Secretul tenului de porțelan cu BB Glow

BB Glow terapia - recent apărută în Moldova vine să completeze arsenalul posibilităților estetice pentru un ten uniform și strălucitor. 

Ce prezintă?

Cu ajutorul dermapenului dotat cu nano cartridje se întroduce în stratul superficial epitelial un ser special cu pigment de nuanță naturală a tenului. 
Scopul procedurii BB Glow este de camuflaj ca al cremei BB, dar spre deosebire nu astupă porii, asigură o nuanță de porțelan pe o perioadă îndelungată. Serul Dermedics Mesowhite conține dioxid de titan, extrase din plante cu efect de înălbire, antioxidanți și acid hialuronic. Deaceea BB Glow terapia reduce  conținutul de melanină, are ​​un efect de revitalizare, strălucire a tenului, protejare la expunere de razele UV, dar și efectul cremei BB.

Cui se adresează?  
 
Se potrivește oricărui tip de ten, inclusiv celor cu ten seboreic, cu imperfecțiuni ca hiperpigmentații, cuperoză, postacne, pori dilatați și persoanelor, care nu au timp pentru machiaj zilnic, pentru un aspect impecabil înainte de un eveniment. Se recomandă 4 ședințe la interval de 14 zile. 

Contraindicații:

  • dermatoze
  • acnee
  • eczemă
  • herpes

Durata 60 min 

Preț 1 ședință - 1200 lei

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă