Peeling cu ultrasunete
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Peeling cu ultrasunete

peeling cu ultrasunet

Peeling-ul cu ultrasunete – curățare neinvazivă a tenului

Curățarea facială cu ultrasunete este o alternativă blândă și noninvazivă la tratamentele clasice de curățare a tenului. O metodă rapidă, eficientă, în urma căreia se elimină celulele moarte, impuritățile, excesul de sebum.

Cum acționează?

Peeling-ul cu ultrasunete combină toate avantajele de peeling și cuprinde 2 etape. În I etapă pentru curățare acționează la nivelul stratului cornos și al epidermei. Ultrasunetele vibrând pătrund în sebum, au acțiune dezincrustantă, declanșează procesul de saponificare, ce ajuta la eliminarea tuturor impurităților și celulelor cheratinizate, astfel încât pielea să fie pregătită pentru etapa a doua.

Etapa  următoare numită sonoforeză (ultrafonoforeză) - favorizează penetrarea gelulilor bioactive, ce asigură un grad optim de hidratare și nutriție a tenului. În plus la nivel celular ultrasunetele produc un micro-masaj cu efect termic și biologic. Căldura patrunde în straturile adânci ale pielii, stimulând producția de collagen, îmbunătățește circulația sângelui și limfei, reduce inflamațiile, încetinește procesul de formare a ridurilor. Procedura se finisează cu aplicarea unei măști, conform tipului de ten.


Cui se adresează?
 
Se potrivește oricărui tip de ten, inclusiv celor cu ten seboreic, lipsit de fermitate, oboist,  celor care doresc să redea luminozitate și strălucire pielii, care doresc să prevină și să trateze ridurile în curs de formare, pentru un aspect impecabil înainte de un eveniment.

Contraindicații
 

  • dermatoze
  • acnee
  • eczeme
  • herpes
  • grad avansat de cuperoză
  • maladii oncologice

Beneficii
 
Beneficiile tratamentului sunt diverse și ușor de sesizat prin efectele resimțite în timpul procedurii. Peeling-ul cu ultrasunete conferă fermitate țesuturilor, tonifică pielea flască, curăță, reîmprospătează, hidratează și încetinește procesul de îmbătrânire. Se potriveste în orice anotimp.

Recapătă prospețimea și strălucirea pielii feței prin curățarea cu ultrasunete!

Durata 60 min:

  • 10 min – peeling;
  • 20 min – ultrafonoforeză cu ser activ;
  • 20 min – mască după tipul tenului.

Preț 800 lei.

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă