Tratamente cu Dermapen oferte in Chisinau
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Dermapen tratamente

Tratamente cu Dermapen (microneedling, mezoterapie fracționată, inducție de colagen)

Cum funcționează?

Dermapen-ul este un dispozitiv de forma unui pix cu un bloc de ace detașabile de unică folosință, care efectuează o perforare controlată a pielii, creând leziuni microscopice, micro-canale, care sunt invizibile cu ochiul liber. În locul perforat se declanșează procese reparatorii, cu stimularea producerii elastinei și colagenului, două substanțe vitale pentru crearea de celule noi, proces cunoscut sub numele de neocolagenogeneză.  Cu cât acele sunt mai lungi și intră mai adânc în piele, cu atât vor fi mai spectaculoase rezultatele. Atât adâncimea cât și intensitatea procedurii se controlează foarte ușor și sunt personalizate pentru fiecare pacient.

Ce afecțiuni tratează?dermapen Chișinău

Această terapie cu inducție de colagen, cunoscută și sub denumirea de microneedling, mezoterapie fracționată, skin-needling sau terapia cu micro-ace, este un tratament minim invaziv pentru întinerirea, ridicarea și întinderea pielii, îmbunătățirea aspectului liniilor fine, a ridurilor, a petelor pigmentare și a cicatricelor de pe față și corp, inclusiv a vergeturilor.

În scopul optimizării efectelor tehnicile sunt în permanentă evoluție științifică. Microneedling-ul dă rezultate minunate ca și tratament singular, dar dacă este combinat cu proceduri complementare, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase. În funcție de nevoile pielii, inducția de colagen se poate combina cu terapia vampir (PRP terapia), cocktailul cu seruri bogate în substanțe active ca acid hialuronic, aminoacizi, peptide, polinucletide, vitamine, depigmentante. La necesitate poate fi asociat tratamentul cu diverse peeling-uri chimice.

De câte ședințe e nevoie?

Pentru un rezultat optim se recomandă 3-6 ședințe la interval de 2 săptămîni sau conform indicațiilor medicului.

Anestezie locală cu cremă.

Durata procedurii 40-60 min.

Pregătire pretratamrent nu necesită.

Recuperare: disconfortul este minim. O reacție normală la inducția de colagen este roșeață pe aria tratată, care poate persista 1-2 zile.

Preț: tratament dermapen față – 1000 lei; în tratamente asociate + prețul produsului selectat.

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă