Peeling BioRePeel Cl3 in Chisinau
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Peeling BioRePeel

biorepeelcl3_otzivi

New! BioRePeelCl3 – o tehnologie revoluționară în medicina estetică!

Clinica Estetic-Sana propune tratamente unice cu peeling de ultimă performanță în diverse inestetisme. O inovație fără precedent. Peeling-ul minune combină două proceduri simultan: peeling cu acțiune profundă, dar blând în post-tratament și biorevitalizare fără ace.
Distrugem stereotipul format, că tratamentele cu peeling pot fi efectuate doar în perioada rece. Peeling-ul BioRePeelCl3 este adecvat pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Formula patentată unică a peeling-ului bifazic permite să combatem în mod eficient îmbătrânirea pielii, hiperpigmentarea, manifestări ale acneei, pori dilatați, cicatrici postacne, vergeturi, aspectul deshidratat al mâinilor.

Cum funcționează? 

Una dintre faze - hidrofilă, include o varietate de acizi, inclusiv acid tricloracetic 35-50%, vitamine, aminoacizi, antioxidanți cu efecte de stimulare a proceselor de biosinteză și proliferare puternică, care ajută la restabilirea structurii pielii.

Cealaltă fază, lipofilă, constă în substanțe active responsabile pentru hidratarea pielii, revitalizare și refacerea barierei hidrolipidice.

Toate aceste ingrediente au un efect marcat antiseptic și antibacterian, biostimulator, revitalizant, îmbunătățesc microcirculația și întăresc pereții vaselor sangvine, estompează ridurile fine, tenul devine luminos și catifelat.

Avantaje:

  • Fără injectare
  • Nu necesită anestezie
  • Rapid
  • Rezultate instantanee
  • Multifuncțional
  • Fără perioadă de recuperare
  • Aplicabil pentru toate vârstele
  • Potrivit pentru față și corp
  • Nu provoacă fotosensibilitate 
  • Utilizare pe tot parcursul anului

Tratamente sinergice

Efecte impresionante se pot obține în asociere cu fillere, radiolifting, HIFU lifting, dermapen, laser. Medicul dermatolog va alcătui individual planul de tratament potrivit necesității tenului D-stră. 
Profesioniștii clinicii Estetic-Sana vor găsi soluția potrivită pentru ca tenul tău să fie strălucitor și radiant. O piele sănătoasă și frumoasă este cartea de vizită a o Reabilitare nu necesită. După 2-3 zile în post-tratament vom constata o exfoliere ușoară, blândă, care va ceda la aplicarea cremelor hidratante.

Durata procedurii 60 min.

 

Programează-te acum la tel: 022 232962 sau 069263873.

Întrebări și răspunsuri
Întrebări şi răspunsuri :
Formular pentru intrebari:
Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă