Certificat cadou
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Certificat cadou

Certificat cadou

Certificat cadou - un cadou original pentru cei dragi!

(voucher cadou, gift certificate)

Flori?

Bomboane?

Suvenire?

Toate acestea au fost deja…

Oferă-le celor dragi ţie un cadou special, care cu siguranţă îi va incânta şi bucura, cumpărând un certificat cadou de la clinica Estetic-Sana.

Posesorul certificatului îsi alege procedura la dorinţă din diversitatea serviciilor oferite de clinică pentru faţă, corp sau alte servicii medicale. În cazul în care posesorul cardului alege servicii cu o valoare mai mare, achită diferenţa de preţ, în caz, că e mai mică decât valoarea acestuia, restul de valoare trece în cont pentru alte vizite pînă la expirarea cardului. Pentru certificate corporative - oferte speciale.
Certificatele sunt valabile în decursul unui an.

Ori de cîte ori vreţi să-i surprindeţi sau să-i răsfăţaţi pe cei dragi cu ocazii speciale, zile de naştere sau sărbători, dar şi angajaţilor sau colaboratorilor Dvs. certificatul - voucher este cadoul cel mai potrivit. Este o modalitate în plus de a le arăta celor apropiaţi atenţia şi grija Dvs. printr-un cadou ce subliniază nevoia de frumos şi relaxare in rutina cotidiană.

Clinica Estetic-Sana vă garantează o ambianţă placută, cu personal discret şi atent totodată, transformarea cadoului Dumneavoastră într-un adevărat răsfăţ pentru cei dragi.

Certificatele pot fi achizitionate în valoare de orice sumă.

Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă