Proiecte caritabile
Estetic Sana - Centrul de medicină estetică din Chișinău
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
vezi pe harta

Proiecte caritabile

Cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate, clinica Estetic-Sana inițiază fundația de caritate „Un zâmbet pentru fiecare”.

Primul proiect de caritate este proiectul de suflet, ce îl lansăm în cadrul clinicii pentru copiii cu hemangioame                                 “Spune STOP Hemangiom”.

Dorim să aducem o speranță, o rază de lumină, un zâmbet pe fața celor mai triști ca noi. Proiectul constă în acordarea tratamentului cu laser copilașilor cu hemangioame gratuit, cu vârsta de la 0 la 15 ani, cu monitorizarea rezultatului.

Înlăturarea hemangiomului deseori nu este o problemă vitală, dar în același timp are un impact emoțional asupra formării unor complexe la copil. Pentru familiile aflate în situație materială dificilă, asemenea proceduri nu se poziționează printre primele în lista de acțiune.

Corectarea defectelor de acest gen, oferă copilului o șansă de a avea o viață deplină și fericită ca toți semenii lui.

Clinica „Estetic-Sana” deține unicul echipament în Moldova cu laser vascular Asclepion (Germania) pentru înlăturarea hemangioamelor de ultimă generație fără necesitatea intervenției chirurgicale, inofensiv, atraumatic, sigur, eficient.

Conducătorul proiectului “Spune STOP Hemangiom” este medicul chirurg cu experiență în domeniu, cu multiple specializări în domeniul chirurgiei cu laser (Germania, Rusia, Ucraina) dnul Covila Artiom.

Vă așteptăm la consultație pentru diagnostic și tratament.

Proiectul caritabil “Spune STOP Hemangiom” - 01-30.04.2020.

 Împreună putem împărți zâmbete!

Ancheta de participare în proiect poate fi expediată pe e-mail: estetic-sana@mail.ru 

Detalii la tel. 022 232962 sau 069263873.

Contacte
Chișinău
str. Alexandru Cel Bun 108/1
estetic-sana@mail.ru vezi pe hartă